2.4.13

«Ζήτησα απόδειξη 8 ευρώ και μου έσπασαν τη γνάθο» ...



Ένα απίστευτο περιστατικό βίας σε βάρος του κατήγγειλε ένας 20χρονος φοιτητής, ο οποίος υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από σερβιτόρο μαγαζιού της Κομοτηνής, όταν αρνήθηκε να... πληρώσει καθώς δεν του είχαν φέρει τη νόμιμη απόδειξη.

Όπως δήλωσε στον ιστότοπο Xronos ο 20χρονος φοιτητής Γιώργος Γκερέκος, αυτός και η παρέα του το βράδυ της Παρασκευής βγήκαν σε κεντρικό μαγαζί της Κομοτηνής το οποίο εκείνη την ημέρα είχε χαμηλές τιμές σε ποτά. Ο νεαρός αναφέρει, ότι η παρέα των τεσσάρων φοιτητών ήπιε από δύο σφηνάκια ο καθένας και έκανε ένα λογαριασμό των 8 ευρώ συνολικά και περίμεναν την απόδειξη προκειμένου να πληρώσουν χωρίς ωστόσο να την φέρει ποτέ ο σερβιτόρος, υποστηρίζοντας: «Περιμέναμε να φέρει την απόδειξη στον πρώτο γύρο και δεν το έκανε, δεν την έφερε ούτε στο δεύτερο γύρο. Καθίσαμε λίγο χορέψαμε και μετά φύγαμε γιατί σύμφωνα με το νόμο εάν δεν έχεις απόδειξη μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις και το έγραφε και μέσα στο μαγαζί αυτό».

Ο νεαρός και η παρέα του, υποστηρίζουν ότι ενημέρωσαν τον σερβιτόρο ότι δεν θα πληρώσουν εάν δεν τους φέρει απόδειξη και έφυγαν, με τον σερβιτόρο να τους ακολουθεί μετά από λίγο και να τους επιτίθεται μαζί με έναν άλλο άνδρα όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο νεαρός φοιτητής: «Δεν είδαμε κάποιον να έρχεται πίσω μας. Οπότε κάναμε μία βόλτα είδαμε και κάποιους άλλους γνωστούς και περπατήσαμε στην πλατεία. Μερικοί προχώρησαν μπροστά και εγώ ήμουν πιο πίσω με άλλα δύο άτομα. Μετά άρχισα να ακούω τον σερβιτόρο να μας υποδεικνύει, πράγμα που εγώ άκουσα, ενώ οι φίλοι μου το είδαν. Εκείνη τη στιγμή άκουσα έναν άγνωστο από πίσω να μου λέει: ''για 8 ευρώ ρε γύφτοι!'' και την ώρα που πάω να γυρίσω, βλέποντας τον άγνωστο μαζί με το σερβιτόρο, ένιωσα το χτύπημα στο πρόσωπο». Ο φοιτητής έπεσε αναίσθητος με τους φίλους του να δηλώνουν ότι ο άντρας που τον χτύπησε άρχισε να τον κλωτσάει στο κεφάλι. Όταν τον απομάκρυναν και συνέφεραν τον νεαρό φοιτητή, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο καθώς αιμορραγούσε από το στόμα.

Ο τραυματισμός του 20χρονου Γιώργου Γκερέκου σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής, είναι αρκετά σοβαρός καθώς «φέρει τραύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου στη μετωπιαία χώρα και πιο κάτω και ένα κάταγμα συντριπτικό στην κάτω γνάθο από τη δεξιά πλευρά του προσώπου του», πόρισμα που συμπίπτει και με την εξέταση του ιατροδικαστή και τώρα θα πρέπει να χειρουργηθεί στην Αθήνα.

Ο ίδιος πάντως, μιλώντας για το επίμαχο συμβάν στο xronos.gr υποστηρίζει ότι φέρθηκε σωστά και τονίζει ότι ήταν η πρώτη φορά που δεν πλήρωσε χωρίς απόδειξη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Η παρέα μου το πρότεινε και εγώ συμφώνησα γιατί το θεώρησα σωστό», ενώ η μητέρα του 20χρονου δήλωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: