29.4.13

«Η Χρυσή Αυγή εμφορείται από τις ιδεοληψίες σατανιστών αποκρυφιστών», λέει ο μητροπολίτης Πειραιώς ...

Σε νέο «αφορισμό» της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: σε ανακοίνωσή του τη Μ. Δευτέρα με τίτλο «απάντηση στις συκοφαντίες της Χρυσής Αυγής» υποστηρίζει πως το ...
κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου «εμφορείται από τις ιδεοληψίες σατανιστών αποκρυφιστών» και «αγωνίζεται για την επιβολή του νεοπαγανισμού της Νέας Εποχής».

Όπως εξηγεί ο κ.Σεραφείμ είναι υποχρεωμένος να προστατεύσει τον λαό που διακονεί, από την παραχάραξη της αλήθειας και από την κίβδηλη πραγματικότητα. Γι' αυτό το λόγο, λέει, απαντάει, στις συκοφαντίες που εκτοξεύτηκαν εναντίον του από το γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή Χρήστο Παππά ότι δήθεν ενεργεί ως εντολοδόχος διεθνιστικών Σιωνιστικών κέντρων.

Ο μητροπολίτης σημειώνει ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής εμφορείται από τις ιδεοληψίες των σατανιστών αποκρυφιστών όπως «ο Εωσφοριστής Άλιστερ Κρόουλι, ο Ουίλιαμ Γιέιτς, ο Έντουαρντ Λύτον, ο Άρθουρ Μάχεν, ο Σαξ Κρόμερ, ο Άλτζερνον Μπλάκγουντ, ο Τσαρλς Ουίλιαμς, ο Οστιν Σπέαρ, ο Ουίλιαμ Χόρτον, ο Ίσραελ Ριγκάρντι, ο Ζεράρ Ανκώς».

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του ο κ.Σεραφείμ λέει ότι στο παρελθόν, το 1982, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε προλογίσει το βιβλίο του Οδυσσέα Πατεράκη «Το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου» και είχε κάνει αναφορά στον «Ιρλανδό αποκρυφιστή, σατανιστή ποιητή Ουίλιαμ Γιέιτς».

Συμπληρώνει ακόμη ότι το όνομα – Χρυσή Αυγή – που χρησιμοποίησε ο κ.Μιχαλολιάκος το 1985 για την επωνυμία της κίνησής του είναι δάνειο από το σατανιστικό, αποκρυφιστικό και παγανιστικό τάγμα της Χρυσής Αυγής. Αυτό στο οποίο «πρωταγωνίστησε δραματικά ο γνωστός σατανιστής Άλιστερ Κρόουλι που στηρίζεται στην ερμητική Καμπάλα, η οποία είναι έμπνευση και έργο των Σιωνιστών σατανιστών ραββίνων»...
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: