28.4.13

Τρεις αυτοκτονίες που συγκλόνισαν τον Βόλο...

Η αυτοκτονία του πρόεδρου της ΟΕΒΕΜ, Κώστα Κόγια που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου, είναι η τρίτη αυτοχειρία που συγκλονίζει την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Έξι...
, περίπου μήνες πριν, στις 4 Οκτωβρίου του 2012 βρέθηκε απαγχονισμένος ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Τζανής. Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές τότε το όνομα του περιλαμβανόταν στη λίστα του ΣΔΟΕ με τα ονόματα 36 πολιτικών που ελεγχόταν από το υπουργείο Οικονομικών.

Η συνέχεια ήρθε στις 30 Δεκεμβρίου. Μέσα στο σπίτι του βρέθηκε απαγχονισμένος από την μητέρα του ο πολύ γνωστός από την συμμετοχή του στο σήριαλ του MEGA «Αέρινες Σιωπές», Δημήτρης Βογιατζής. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον καλλιτεχνικό χώρο χτύπησε με σφοδρότητα και τον άτυχο ηθοποιό που μη αντέχοντας τα οικονομικά του προβλήματα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Και χθες ήταν η σειρά του αγωνιστή- συνδικαλιστή και πρόεδρου της ΟΕΒΕΜ, Κώστα Κόγια να βάλει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τραγικό τρόπο. Πνιγμένος και αυτός από τα οικονομικά προβλήματα δεν άντεξε άλλο και αυτοκτόνησε σκορπώντας για μια ακόμη φορά την θλίψη στην πόλη του Βόλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: