1.4.13

Ποιοι κατηγορούν για διευθυντική αλαζονεία και έπαρση τον Κώστα Αρβανίτη ...

Με τι συμφωνία ανέλαβε ο δημοσιογράφος τη διεύθυνση του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο»

Αρχισαν τα όργανα στου Ψυρρή καθώς κάποιοι κατηγορούν για διευθυντική αλαζονεία και έπαρση τον Κώστα Αρβανίτη που... πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία του «105,5 Στο Κόκκινο».Ο δημοσιογράφος με το που εγκαταστάθηκε στο διευθυντικό γραφείο του 4ου ορόφου, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού, έπιασε αμέσως δουλειά ανεβάζοντας τους ρυθμούς και την ένταση...
Οσοι τον άκουσαν όμως την περασμένη εβδομάδα να μιλάει στο ραδιοσταθμό για το νέο πρόγραμμα (βγαίνει στον αέρα την.. Πρωταπριλιά), αναφέροντας έναν έναν τους συνεργάτες του (παλιούς και νέους) μόνο καλές εντυπώσεις δεν αποκόμισαν. Ακόμη και στις παρατηρήσεις των ακροατών, οι απαντήσεις του Κ. Αρβανίτη αρκετές..
φορές θύμιζαν άνθρωπο που θεωρεί πως γνωρίζει τα πάντα και έχει για όλα μιαν (απόλυτη) απάντηση και αλήθεια... Κάποιοι αντέτειναν ότι με αυτή την συμπεριφορά θέλει να εδραιώσει τη θέση του και να δείξει εξ αρχής ποιος θα κάνει κουμάντο από εδώ κι εμπρός στο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Κ. Αρβανίτης μιλώντας για το νέο πρόγραμμα δικαιολογήθηκε για κάποια «κενά» που θα υπάρξουν και τα οποία θα δοθούν σε διαφημιστικό χρόνο, ενώ έκανε έκκληση σε χορηγούς γιατί καθώς είπε πρέπει να βρεθούν 300.000 ευρώ μέχρι το Σεπτέμβριο...
Αν και νεοαφιχθείς «Στο Κόκκινο» τα όσα έλεγε μόνο από σεμνότητα δεν διακρίνονταν ενώ είχε το ύφος και τον «αέρα» που δίνει η τηλεόραση στους περισσότερους δημοσιογράφους μετατρέποντάς τους σε τηλεοπτικούς αστέρες, παντογνώστες και τιμητές των πάντων...

«Δεν θα είμαστε η ντουντούκα του ΣΥΡΙΖΑ»
Κατά τα άλλα ο νέος διευθυντής του ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να δίνει συνεντεύξεις διαφημίζοντας το νέο πρόγραμμα. Μιλώντας και στην Εφημερίδα των Συντακτών του Σαββατοκύριακου (στον Δημήτρη Κανελλόπουλο που τον στρίμωξε με τις ερωτήσεις του) διευκρίνισε ότι το «105,5 Στο Κόκκινο» θα πάψει να είναι ένα κομματικό ραδιόφωνο: «Δεν μπορείς να στήσεις ραδιοσταθμό ακολουθώντας κομματικές γραμμές. Και δεν θα το κάνουμε. Δεν θα είμαστε η ντουντούκα του κόμματος. Θα συμμαχήσουμε με την είδηση, όχι με την κομματική γραμμή».
Στην ερώτηση του Κανελλόπουλου τι θα γίνει με τις παρεμβάσεις από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ που, αναπόφευκτα, θα υπάρξουν, ο Αρβανίτης ενοχλημένος απάντησε: «Αν μπουν σε τέτοια λογική, τότε δεν θα έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται για όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ. Η συμφωνία μας είναι να γίνει ένα έγκυρο ραδιόφωνο. Αν ήθελαν κομματικό ραδιοσταθμό, τότε έκαναν κακή επιλογή στο πρόσωπό μου».
Σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα και τις απεργίες ο Κ. Αρβανίτης (βγάζοντας λίγη από την έπαρσή του) δήλωσε: «Με ενδιαφέρει το μέλλον του σταθμού, δεν θα απολογηθώ για όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις. Ο κόσμος θα πληρώνεται κανονικά και το ραδιόφωνο θα διοικείται από τον διευθυντή του».

Υ.Γ: Κάποιοι είπαν πως τα περί έπαρσης και αλαζονείας του Αρβανίτη τα διακινούν εκείνοι που ξεβολεύτηκαν με την άφιξή του στο ραδιοσταθμό. Θα δείξει... Το ζητούμενο είναι να πάει καλά το ραδιόφωνο και να μην υπάρχουν προβλήματα στη μισθοδοσία. 


zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: