2.4.13

ΕΣΡ: Πρόστιμα και "συστάσεις" σε τηλεοπτικούς σταθμούς !...


Στη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ στο Αιγαίο TV του νομού Κυκλάδων για προσβολή προσωπικότητας αναφερομένων προσώπων σε εκπομπή στις 28/5/12.
Πρόστιμο 3.000 ευρώ για παράνομη δικτύωση με τον διαδικτυακό τόπο του...
zougla.gr που δεν διαθέτει άδεια εκπομπής τηλεοπτικού προγράμματος επιβλήθηκε επίσης στους τηλεοπτικούς σταθμούς Μεσόγειος TV νομού Μεσσηνίας, Patra TV νομού Αχαίας, Δέλτα TV νομού Έβρου, Κρήτη TV νομού Ηρακλείου και Αρχιπέλαγος TV νομού Λέσβου.
Σε σύσταση μετατράπηκε παλαιότερο πρόστιμο 30.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στο Extra Channel και στην εκπομπή «Εξπρές του μεσονυχτίου» (16/5/07) έπειτα από ακύρωση της απόφασης από το Συμβούλιο Επικρατείας.
Σύσταση επίσης επιβλήθηκε στον ΑΝΤ1 και στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη για σύγχυση και παραπληροφόρηση γύρω από το υποτιθέμενο δάνειο 600 δισ. δολαρίων από Έλληνες ομογενείς προς την ελληνική κυβέρνηση.
Οριστική διακοπή και ανάκληση άδειας επιβλήθηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ηχώ FM νομού Δράμας και Vanilla FM νομού Ηρακλείου.
Την αίτηση για ανάληψη της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού «Flash» από τους εργαζομένους εξέτασε σήμερα το Συμβούλιο, το οποίο άκουσε τους ίδιους τους εργαζόμενους που κατέθεσαν τις προτάσεις τους (παρουσιάστηκε επίσης και έκθεση βιωσιμότητας του σταθμού).
Για την ερχόμενη εβδομάδα αναβλήθηκε η ακρόαση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών καθώς και του εκπροσώπου εκκαθαριστή του σταθμού που ζήτησαν να παρέμβουν στο αίτημα των εργαζομένων του «Flash»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: