15.4.13

Εργαζόμενοι ΥΠΠΟ: Οι επιθεωρητές δημιουργούν σύγχυση και φοβία...


Να αποχωρήσουν από το χώρο και το υπουργείο θα τους στείλει τα στοιχεία που χρειάζονται υπηρεσιακώς!..
Το ζήτημα της «συνεχούς παρουσίας» του κλιμακίου επιθεωρητών του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο κτίριο της οδού Μπουμπουλίνας, «η οποία έχει...
δημιουργήσει κλίμα σύγχυσης και φοβίας στους συναδέλφους», έθεσε αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ) στο εν λόγω κλιμάκιο την περασμένη Παρασκευή.


Όπως γνωστοποιεί σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕ- ΥΠΠΟ, «εκ μέρους της Ομοσπονδίας ζητήθηκε από τους ίδιους και τους προϊσταμένους τους να αποχωρήσουν από το χώρο και το υπουργείο να τους αποστείλει τα στοιχεία που χρειάζονται υπηρεσιακώς. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού, Κ. Τζαβάρα, όπου του τέθηκε το ζήτημα πως η συνεχής παρουσία του κλιμακίου δημιουργεί, μεταξύ όλων των άλλων, κλίμα αποδιοργάνωσης στους εργαζομένους. Ταυτόχρονα, στον υπουργό τονίστηκε το γεγονός της δυσλειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος σήμανσης προσέλευσης, που λειτουργεί πιλοτικά και εμπεριέχει μη επεξεργασμένα στοιχεία εμφανίζοντας ψευδή εικόνα περί της παρουσίας των συναδέλφων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Τζαβάρας δεσμεύτηκε πως κανένας εργαζόμενος δεν πρόκειται να ελεγχθεί πειθαρχικά, αν προηγουμένως δεν γίνει διασταύρωση φυσικών και ηλεκτρονικών στοιχείων προσέλευσης και αποχώρησης.

«Όπως αποδεικνύεται σήμερα, η επίμονη αναζήτηση 'επίορκων' σκοπό είχε τη συμπλήρωση των 15.000 απολύσεων που συμφώνησε η τρικομματική κυβέρνηση μετά την απαίτηση της τρόικας, μία απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με συνεχείς δηλώσεις του προηγούμενου διαστήματος ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων» καταλήγει η ανακοίνωση...
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: