16.4.13

Λοβέρδος: Τα υπάρχοντα κόμματα είναι παρακλάδια του κράτους...

Επίθεση στο κατεστημένο πολιτικό σύστημα εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα με την ονομασία "Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα" .
«Το πρόβλημα στην Ελλάδα επί δεκαετίες το πολιτικό σύστημα μοίραζε ...
λάφυρα εγώ δεν έχω κάνει ούτε ένα διορισμό.
 Τα υπάρχοντα κόμματα είναι παρακλάδια του κράτους πληρώνονται από το κράτος εμείς δεν θα πάρουμε λεφτά από το κράτος» τόνισε.

«Εγώ έκανα υπουργός στο Ιράκ και το Αφγανιστάν όχι την περίοδο που οι πολιτικοί μοίραζαν θέσεις» πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Τόνισε ότι ο ιδεολογικός χώρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος στα δημοκοπικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ διερωτήθηκε αν «είναι δυνατόν να είναι κανείς ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση».

Επιτέθηκε δε, στην Κουμουνδούρου αναφέροντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στην κεντροαριστερά, ορίζει το αντίθετο με το λαϊκισμό του και με τη δημαγωγία του (...)».

Αναφερόμενος εξάλλου στη θητεία του στο υπουργείο Υγείας τόνισε ότι εξοικονομήθηκαν στην υγεία 1 δισ. ευρώ, και ότι έγινε ο ΕΟΠΥΥ αποδίδοντας τα προβλήματά του οργανισμού στην ελληνική οικονομία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: