21.4.13

Ώρα στέψης για τον πρωταθλητή!...



Απόψε ο Ολυμπιακός γιορτάζει!

Απόψε ράβει το τέταρτο αστέρι στην φανέλα του!

Απόψε σηκώνει στον ουρανό του φαληρικού γηπέδου το 40ο πρωτάθλημα στην 88χρονη ιστορία του!

Η ... ομάδα του Πειραιά φιλοξενεί τον Πανιώνιο (19:00, live chat στο woop.gr) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", το οποίο αναμένεται να βάλει τα γιορτινά του για την γιορτή που θα ακολουθήσει (21:00, live chat στο woop.gr) και στην οποία ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δει πολλά ωραία πράγματα και δεν πρέπει να λείψει!

Για να ξεκινήσουμε από το αμιγές αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ δεν "έδειξε" την 11άδα που προτίθεται να κατεβάσει, γι' αυτό και πήρε 21 παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους", που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και θα παίξουν χωρίς κανένα άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο μυαλό του Μίτσελ...

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι και μπροστά του από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Σιόβα και Χολέβα. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Φέισα, ο οποίος θα έχει εσωτερικούς μέσους τους Μασάντο και Ιμπαγάσα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Φουστέρ, Γκρέκο, Τζεμπούρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μοντέστο και Ντιακιτέ.

"Πάνοπλος" ο Πανιώνιος

Η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Παντίδος ο οποίος πρόκειται να εκτίσει την ποινή του.

Αναλυτικά η αποστολή: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κοντοχρήστος, Παναγιωτούδης, Ρόκας, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Κολοβός, Ντούνης, Μπούζας, Οκόγιε, Καμπάνταης, Αραβίδης, Τόσκας.

Ακολουθεί γιορτή...

Φυσικά, το αγωνιστικό σκέλος περνάει σε δεύτερη μοίρα, όταν ο Ολυμπιακός στέφεται και με τη... βούλα πρωταθλητής Ελλάδας, συμπληρώνοντας τέσσερις δεκάδες τίτλων, όσες δεν έχουν όλες οι άλλες ομάδες της χώρας.

Στο λιμάνι εδώ και καιρό εργάζονται πυρετωδώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους που θα δώσει το παρών και θα δει μια πολύ όμορφη φιέστα με επίκεντρό της όλη την ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Eν πολλοίς θα γίνεται μια κοινωνική και ιστορική αναφορά στις δεκαετίες που ο Ολυμπιακός στέφθηκε τροπαιούχος και στόχος είναι να δουν οι φίλοι της ομάδας συγκεντρωμένη... όλη την ιστορία της ομάδας, που γιγαντώθηκε στο πέρασμα των χρόνων μέσα από την πλειάδα των επιτυχιών της και των τίτλων της.

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες, ώστε να τις κρατήσουν ως έκπληξη για τον κόσμο που θα πάει εκεί ή που θα παρακολουθήσει την γιορτή στην τηλεόραση και μέσω του Olympiacos-TV.

Οι Ζιοβάνι και Καρεμπέ θα είναι οι δυο υψηλοί προσκεκλημένοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα δώσουν έναν διαφορετικό... τόνο στην γιορτή, αφού είναι γνωστό ότι αποτελούν και δυο από τους αγαπημένους παίκτες για τον "ερυθρόλευκο" κόσμο.

Μάλιστα, ο "Ζιο" έσπευσε να στείλει και το μήνυμά του, καλώντας άπαντες να βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο: «Γεια σας, θα είμαι εδώ στο Γ. Καραϊσκάκης και θα περιμένω όλους τους φίλους του Ολυμπιακού για να γιορτάσουμε τα 40 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Γεια σας».

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: