21.4.13

Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες του νέου μακελειού...


Εξονυχιστικές έρευνες σε δεκάδες σπίτια στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα πραγματοποίησαν όλο το βράδυ, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το μακελειό στην Ανθείας.

Έτσι, θέμα χρόνου είναι η... σύλληψη των δραστών της δολοφονίας στην οδό Ανθείας. Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της μαρτυρίες και υλικό από τα οποία ταυτοποιείται το άτομο που πυροβόλησε, ενώ γνωρίζει τα στοιχεία και των υπολοίπων ατόμων που επέβαιναν στο μαύρο τζιπ με το οποίο έγινε η επίθεση.

Όπως αναφέρουν τοπικά sites, η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει εντοπίσει με απόλυτη βεβαιότητα τους τρεις δράστες της δολοφονίας του 38χρονου άνδρα, ενώ άμεσος στόχος είναι η σύλληψη του εκτελεστή που είναι και ο εγκέφαλος της όλης "επιχείρησης" και ο οποίος μπορεί να οδηγήσει στην διαλεύκανση της βεντέτας που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες και έχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.

Κατά την Αστυνομία, η ώρα που επιλέχθηκε και το σημείο, μπροστά στη θέα περαστικών, ακόμη και μικρών παιδιών, καταδεικνύει ότι επρόκειτο για έγκλημα αντεκδίκησης και μίσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: