11.4.13

Αλλα λόγια να... μην πληρωνόμαστε!...

Με ιδιαίτερα κομψό τρόπο ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, τώρα που εκπλήρωσαν το στόχο παραμονής τους στη Σούπερ Λίγκα, να πληρωθούν μέρος, έστω, των χρημάτων που τους οφείλονται («ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί ο επαγγελματισμός που επιδείξαμε»), αλλά η...
ΠΑΕ στάθηκε ανίκανη να τους δώσει την πρέπουσα απάντηση: «Εν μέσω της δύσκολης εποχής που διανύουμε, θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν»...

Οι κυανέρυθροι, που παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι, θέλησαν να δημοσιοποιήσουν τη δυσαρέσκεια, για την οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης, και επέλεξαν την κατάλληλη στιγμή, όπως και το ανάλογο ύφος, στην ανακοίνωση που συνυπέγραψαν:

"Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, παραμερίζοντας όλα τα προβλήματα και τις οικονομικές δυσκολίες, επιδείξαμε απόλυτο επαγγελματισμό και φιλότιμο, προσηλωμένοι στους στόχους της ομάδας. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν δημιούργησε πρόβλημα, βάζοντας τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Με την εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής, θέλουμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας για την μη καταβολή των δεδουλευμένων μας. Ηρθε η ώρα να ανταμειφθεί αυτός ο επαγγελματισμός. Εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος και θα παλέψουμε για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο αναλογεί στο σύλλογο και στους ποδοσφαιριστές”.

Τους απάντησε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης, αλλά με τρόπο που δεν άφησε κανέναν ποδοσφαιριστή ικανοποιημένο, καθώς τους "γέμισε" με επαίνους, χωρίς να τους εγγυηθεί ούτε... σεντ:

“Ειναι αυτονόητο πως εν μέσω της δύσκολης οικονομικά εποχής που διανύουμε θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου η προσπάθειά τους να ανταμειφθεί και να συνεχίσουν έτσι με τον ίδιο επαγγελματισμό να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο".

Τα ίδια, πάνω-κάτω, έλεγαν στους παίκτες και τους προηγούμενους μήνες...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: