13.4.13

Θέλουν να με κάνουν "σύγχρονη Ιφιγένεια"...



Μιλώντας μέσα απ' τη φυλακή και στην REAL NEWS, ο Άκης αναφέρει πως κάποιοι θέλουν να τον κάνουν «σύγχρονη Ιφιγένεια» και επαναλαμβάνει οτι η δίωξή του είναι πολιτική.
Λιγες μόλις ημέρες πριν αρχίσει η... μεγαλύτερη δίκη των τελευταίων χρόνων για σκάνδαλο διαφθοράς, ο Τσοχατζόπουλος υποστηρίζει πως κάποιοι θέλουν να τον μετατρέψουν σε «σύγχρονη Ιφιγένεια», θυσιάζοντας τον στον βωμό της λαϊκής αντίδρασης για την οικονομική χρεοκοπία της Ελλάδας.

«Γνωστοί και συγκεκριμένοι κύκλοι επιχείρησαν να με κάνουν βορά στο ''Κολοσσαίο''. Σχεδιάζουν και σκευωρούν εναντίον μου από το 2007, με μία σειρά πολιτικών διώξεών μου. Οι διώξεις εκδηλώθηκαν το 2011 στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες της Βουλής και το 2012 στους δικαστικούς θεσμούς της Δικαιοσύνης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούσα να αγοράζω υποβρύχια μόνος μου», προσθέτει στη συνέχεια, ενώ αναφέρεται και στις σχετικές κρίσιμες συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ που αποφασίστηκαν οι εξοπλιστικές προμήθειες για τις οποίες διώκεται και στις οποίες, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, συμμετείχαν τόσο ο ίδιος ο Κώστας Σημίτης, όσο και άλλοι, κορυφαίοι υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά τις μίζες των 300 εκατομμυρίων ευρώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος απαντά:

«Δήθεν διαχείριση μιζών ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ είναι πιθανώς μία virtual reality επιθυμία κάποιων, μόνο που δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Είναι ασύστολα ψεύδη. Είναι ιστορίες για αγρίους.

Αν κάποιοι πήραν μαύρο χρήμα, ουδέποτε εμφανίστηκαν σε ''ορατή απόσταση'' σε εμένα και τη γυναίκα μου, ούτε εμφανίστηκαν στην αγορά του σπιτιού στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Αγοράστηκε στο όνομα της γυναίκας μου, νόμιμα, έγκυρα και με πλήρη διαφάνεια».

Ωστόσο, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι ήταν λάθος του να αγοράσει το διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου:

«Θα έκανα επιλογή άλλου τόπου κατοικίας, πάλι με ενοίκιο, γεγονός που είναι βέβαιο ότι θα ακύρωνε μετέπειτα και την απόφασή μας-Πάσχα του 2010-για την αγορά του συγκεκριμένου διαμερίσματος», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: