25.4.13

Καταδικάστηκε ο παππούς παιδιών που εμπλέκονται στην εξαφάνιση του Άλεξ...


Σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών καταδικάστηκε ο Βασίλης Τρούπκος, παππούς των δύο Ελληνόπουλων που εμπλέκονταν στην υπόθεση της εξαφάνισης του Άλεξ Μεσχισβίλι, μια υπόθεση που είχε...
συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ο Τρούπκος καταδικάστηκε για ψευδορκία και της υπόθαλψης εγκληματία με ποινή που είναι εξαγοράσιμη προς 3 ευρώ την ημέρα επειδή, κατά το δικαστήριο έλεγε ψέματα όταν κατέθετε ότι τα εγγόνια του την ώρα της εξαφάνισης του μικρού Άλεξ ήταν στο σπίτι τους.

Στην απολογία του ο παππούς ισχυρίστηκε ότι έμαθε για την εξαφάνιση του Άλεξ τρεις μήνες αργότερα , με την έναρξη των ερευνών της αστυνομίας στη Βέροια.

''Υπάρχει κατάθεση της θείας των παιδιών που λέει ότι το ένα παιδί παραληρούσε και φώναζε ''το παιδί πέθανε, φέρτε τον παππού μας'', υποστήριξε μιλώντας στο δικαστήριο η μητέρα του 11χρονου, Νατέλα.

Σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο τον είχε κρίνει ένοχο επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 4,5 ετών, ενώ, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο 64χρονος ψευδόρκησε τόσο στις αστυνομικές αρχές της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης όσο και ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή που είχε χειριστεί την πολύκροτη υπόθεση....
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: