23.4.13

Φοβάται «πλιάτσικο» στον Σκορπιό, ο Ρώσος μεγιστάνας...



Tα δημοσιεύματα περί μετακόμισης θορύβησαν τη διαχειρίστρια εταιρεία του Σκορπιού και τα δικηγορικά γραφεία που ασχολούνται με τις τυπικές διαδικασίες της παραχώρησης κυριότητας του νησιού. Έτσι με «άνωθεν» εντολή κρίθηκε σκόπιμο «υπό τον φόβο των... Ιουδαίων», να ζητηθεί η συνδρομή των Ελληνικών Αρχών για το μεσοδιάστημα, μέχρις ότου οργανωθεί η ιδιωτική ασφάλεια του Ρώσου μεγιστάνα, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που θα αναλάβει τη φύλαξη του νησιού.

Ο Σκορπιός αναμένεται να μετατραπεί εκ νέου σε «φρούριο». Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, αλλά και για την επίλυση των τελευταίων γραφειοκρατικών λεπτομερειών βρίσκεται και ο ίδιος ο μεγιστάνας στην Ελλάδα.

Από τις 17 Απριλίου μεικτά τμήματα Λιμενικού και Ασφάλειας, μόλις πέσει το σκοτάδι περιπλέουν τον Σκορπιό με φουσκωτά , καθιστώντας αδύνατη την προσέγγιση στο νησί, διενεργώντας εντατικούς ελέγχους στα διερχόμενα σκάφη.

Μαρτυρίες από ψαράδες αναφέρουν ότι οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί στην προσπάθεια αποτροπής όποιας σκέψης «πλιάτσικου». Τώρα όποιοι δεν μας πιστεύουν, μια βόλτα νύχτα προς τα κει, εύκολα θα τους πείσει…


meganisinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: