25.4.13

Ηλικιωμένη νεκρή στο σπίτι της για ένα μήνα!...


Μοναχικός θάνατος, όπως και η ζωή της, για μια ηλικιωμένη γυναίκα, μέσα στη φτωχική της κατοικία, στη συνοικία του Αη Γιάννη, κοντά στην πλατεία της Ανακασιάς στον Ανω Βόλο. Ενας θάνατος που...
έμεινε κλειδωμένος για τουλάχιστον ένα μήνα, όπως φαίνονταν από την πρώτη εικόνα της κατάστασης του άψυχου σώμα της.

Η έντονη δυσοσμία, που εντάθηκε ακόμη περισσότερο χθες, έκανε τους γείτονές της να αναζητήσουν τι συνέβαινε. Με υποψίες για το θάνατο που έκρυβε το κλειδωμένο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, από όπου εντόπισαν ότι προέρχονταν η μακάβρια οσμή, ειδοποίησαν το μεσημέρι την Αστυνομία.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και αντίκρισαν το άψυχο σώμα της 72χρονης γυναίκας σε κατάσταση ιδιαίτερα προχωρημένης σήψης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ηλικιωμένη άφησε την τελευταία πνοή τουλάχιστον ένα μήνα πριν. Διέμενε μόνη της και αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα υγείας, ενώ είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Από την αστυνομική έρευνα αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η ηλικιωμένη βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι της, ξαπλωμένη και σκεπασμένη, με τα ρούχα της, όλα τα πράγματα στο σπίτι της τακτοποιημένα και την πόρτα της κλειδωμένη.

Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: