17.4.13

Παπαδόπουλος: Οι αποχωρήσεις θα γίνουν σωστά...

«Θεωρώ ότι αυτό, δηλαδή η διαδικασία των αποχωρήσεων από το ελληνικό δημόσιο, θα γίνει με τον σωστό τρόπο», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ. Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος, ερωτηθείς για...
τις 14.000 απολύσεις στο δημόσιο, δήλωσε  "Το πιο σημαντικό είναι ότι απέναντι στους 14.000 που αναμένεται να αποχωρήσουν έως το τέλος του 2014 από το ελληνικό δημόσιο θα μπουν 14.000 νέα παιδιά, κυρίως από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και πρωτίστως με αξιοκρατικά κριτήρια. Το δεύτερο, από το δημόσιο θα αποχωρήσουν πρώτα και κύρια άνθρωποι οι οποίοι είναι επίορκοι, δεύτερον άνθρωποι οι οποίοι δεν πατάνε στο ελληνικό δημόσιο, τρίτον άνθρωποι οι οποίοι έχουν μπει με πλαστά πιστοποιητικά.

Τα τρία αυτά χαρακτηριστικά νομίζω στον ευρύτερο περίγυρό του τα έχει ο καθένας. Και τέταρτον με την μορφή της εθελούσιας εξόδου. Άρα θεωρώ ότι αυτό, δηλαδή η διαδικασία των αποχωρήσεων από το ελληνικό δημόσιο, θα γίνει με τον σωστό τρόπο. Άνθρωποι οι οποίοι δεν θα έπρεπε να εργάζονται στο ελληνικό δημόσιο και φυσικά να μην πληρώνονται και εδώ και χρόνια αυτό γινόταν, για πρώτη φορά θα γίνει με τον σωστό τρόπο".

Σχολιάζοντας τα όσα λέγονται περί των γερμανικών αποζημιώσεων, ο εκπρόσωπος Τύπος της ΔΗΜ.ΑΡ., είπε: "Δεν πρέπει να καλλιεργούνται εθνικοί μύθοι... Εμείς λέμε, με βάση τους Νόμους, το Σύνταγμα και το διεθνές δίκαιο, να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε με θεσμικό τρόπο, όχι όμως με κραυγές, με υπερβολές και αναβιώνοντας παλαιά πάθη. Το θέμα αυτό είναι καθαρά Νομικό, μακάρι να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε, αλλά όχι αντιπαραθετικά"...
 http://www.tokarfi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: