5.4.13

Σε υψηλούς ρυθμούς...

Προς το τέλος της φθάνει η προετοιμασία του Θρύλου, για το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά. Ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι για τους "ερυθρολεύκους", που εξακολουθούν να είναι αήττητοι. Σε... 14 ματς που έχουν δώσει μακριά από την έδρα τους οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι (από την περσινή σεζόν ακόμη) Ελλάδας, έχουν καταφέρει να μην γνωρίσουν την ήττα!

Απέναντι στον Πλατανιά επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη σεζόν δίχως να έχουν χάσει εκτός έδρας, επίτευγμα αν μη τι άλλο σημαντικό. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να χαρίσει στον Ολυμπιακό ακόμη μία «χρυσή σελίδα» ιστορίας, η προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη εντείνεται και φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της.

Σήμερα Παρασκευή η προπόνηση διεξήχθη το πρωί, με αρκετή ένταση και πολλές «φωνές» από τον προπονητή του Ολυμπιακού, κ. Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός κρατάει ψηλά τον ρυθμό των παικτών του, αφού αφενός η σεζόν «τρέχει» και αφετέρου, ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό και μία ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας!

Το πρόγραμμα είχε εντατική δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις. Μέσω κόρνερ και φάουλ οι παίκτες του κ. Μίτσελ είχαν ως στόχο να βελτιώσουν την αμυντική και επιθετική τους λειτουργία, αλλά και «καθαρίζοντας» τις φάσεις στην άμυνα να βγαίνουν πολύ γρήγορα σε επιτυχημένες αντεπιθέσεις, ψάχνοντας το γκολ!

Αύριο το πρόγραμμα ενόψει Πλατανιά θα συνεχιστεί, με προπόνηση προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί.

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: