7.4.13

Συγκέντρωση και πορεία το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ενάντια στα μέτρα λιτότητας ...



Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα λιτότητας που επιβάλλουν στους Έλληνες πολίτες κυβέρνηση και τρόικα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη…



Ειδικότερα, στο κείμενο - κάλεσμα αναφέρεται:... «Ζούμε την πιο βίαιη, σαρωτική επίθεση, κυβέρνησης- Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.-κεφαλαίου, που λεηλατεί τα δικαιώματα, τα εισοδήματα και τις ζωές μας και ολοκληρώνει την καταστροφή των λαϊκών στρωμάτων.

Τα μνημόνια και οι αντιλαϊκές πολιτικές συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, το σπιράλ του θανάτου συνεχίζεται και η Κύπρος προστέθηκε στα θύματα. Το μήνυμα σαφές και προκλητικό: Όποιος δεν αποδέχεται όλο το πακέτο της λιτότητας εξοντώνεται.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Σήμερα παρά ποτέ είναι ανάγκη όλοι οι επιμέρους αγώνες να συγκλίνουν σε έναν

Π Α Λ Λ Α Ϊ Κ Ο Ξ Ε Σ Η Κ Ω Μ Ο

για το ΨΩΜΙ και τη ΔΟΥΛΕΙΑ, για τη ΓΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Το “δεν πουλάμε το δημόσιο πλούτο”, είτε αυτό αφορά τις δημόσιες επιχειρήσεις είτε τα δάση, το νερό, τον τόπο μας πρέπει ν’ αγκαλιαστεί με το “δε χρωστάμε, δεν έχουμε, δεν πληρώνουμε” φόρους και χαράτσια. Το “δουλειά για όλους”, ενάντια στην ανεργία και τις απολύσεις πρέπει να πιαστεί χέρι χέρι με το “να πληρωνόμαστε από τη δουλειά μας” και την προάσπιση των συλλογικών συμβάσεων. Το “δημοκρατικά δικαιώματα κι ελευθερίες” να σταθεί δίπλα στο “όχι στην εμπορευματοποίηση παιδείας, υγείας, πρόνοιας”, των κοινωνικών μας δικαιωμάτων.

Το “κανένας κλάδος μόνος, κανένας αγώνας μοναχικός” είναι η μοναδική νικηφόρα γραμμή απέναντι στη συνολική επίθεση που δεχόμαστε.

Κυριακή 7 Απρίλη

18.30 πλατεία Αριστοτέλους

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Να διώξουμε μνημόνια και τρόικα, να επιβάλλουμε μια πολιτική που δεν ορκίζεται στα συμφέροντα των ισχυρών του πλούτου, των διεθνών τοκογλύφων, της ΕΕ και του ΔΝΤ αλλά βάζει μπροστά, τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του κόσμου της δουλειάς».

Συμμετέχουν-καλούν:

Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων

Πρωτοβουλία Κατοίκων Αμπελοκήπων

Δίκτυο Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζόμενων

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: