22.4.13

Ματαίωσε επίσκεψη στην «Ελευθεροτυπία» ο Τσίπρας...



Ματαιώθηκε η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις εγκαταστάσεις της Ελευθεροτυπίας, στο Νέο Κόσμο, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.
Το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και ... αντιπρότεινε η συνάντηση να γίνει στην Κουμουνδούρου, ωστόσο η εφημερίδα, όπως ανακοίνωσε, πρότεινε στην πλευρά Τσίπρα να γίνει η συνάντηση σε εύθετο χρόνο, λαμβάνοντας υπόψη το φορτωμένο πρόγραμμα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ματαίωση της επίσκεψης Τσίπρα έρχεται να προστεθεί στη σημερινή «τρικυμία» της εφημερίδας και μπορεί να συνδέεται μ’ αυτή. Ο λόγος, φυσικά, για το περίφημο πρωτοσέλιδο με τη λέξη ΣΚΑΤΑ σε τέσσερις γλώσσες, το οποίο φέρεται να αποσύρθηκε όπως όπως μετά τις αντιδράσεις εργαζομένων, αργά τη νύχτα του Σαββάτου, για να αντικατασταθεί με τον τίτλο «απέραντο φρενοκομείο». Αντιδράσεις προκάλεσε, εξάλλου, εκτός του πρωτοσέλιδου τίτλου και η επιλογή της εφημερίδας να κάνει κεντρικό θέμα τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που εμφανίζει το 30% των Ελλήνων ως… νοσταλγούς της χούντας. Στο επιτελείο Τσίπρα, πάντως, μέτρησε και το γεγονός ότι στο εσωτερικό της εφημερίδας επικρατεί ανησυχία και αναταραχή και αναμένονται ανακατατάξεις σε διευθυντικό επίπεδο. Μάλιστα, ακούγεται ότι ο επόμενος διευθυντής της εφημερίδας δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατική παράδοση της Ελευθεροτυπίας, με το είδος της δημοσιογραφίας που εκπροσωπεί, αλλά ούτε καν με τον κεντροαριστερό χώρο…
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: