20.4.13

Επαφές Κουβέλη στις Βρυξέλλες...



Ταξίδι στις Βρυξέλλες θα κάνει την επόμενη βδομάδα, ο Φ. Κουβέλης, όπου θα έχει συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ομιλία σε... Έλληνες που ζουν στο Βέλγιο .

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του (από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή) στην έδρα της ΕΕ, ο κ. Κουβέλης θα συναντηθεί το πρωί της Τρίτης (11.00 τοπική ώρα) με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, λίγο αργότερα με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χάνες Σβόμποντα και το απόγευμα θα συζητήσει για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις με την επίτροπο Ναυτιλίας και Αλιείας Μαρία Δαμανάκη.

Την Τετάρτη έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις του Φ. Κουβέλη με τον ευρωπαίο επίτροπο Λάζλο Άντορ, υπεύθυνο για τα θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς. Το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση Ελλήνων που διαμένουν στις Βρυξέλλες.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του κ. Κουβέλη ολοκληρώνεται την Πέμπτη με συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας και συνάντηση με τον ευρωπαίο επίτροπο σε θέματα Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάννες Χάν

Δεν υπάρχουν σχόλια: