23.4.13

«Δεν την είδα», λέει η οδηγός που σκότωσε την τροχονόμο (ΒΙΝΤΕΟ)...


Σε κατάσταση σοκ είναι η 34χρονη οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε το πρωί στη λεωφόρο Κηφισίας μια 42χρονη τροχονόμο, μητέρα δύο παιδιών, την ώρα που έκανε τη δουλειά της.

«Δεν...
την είδα» είπε η οδηγός του μαύρου smart και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ στο σύζυγό της φέρεται να είπε πως: «Εκείνη τη στιγμή σταμάτησε η ζωή μου. Ηταν κάτι πολύ τραγικό. Ηταν η κακιά η ώρα».

Η γυναίκα συνελήφθη, κρατείται στο τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς, το οποίο διενεργεί προανάκριση και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η τραγωδία σημειώθηκε στις 08:10΄όταν η 42χρονη τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία στη συμβολή της Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου στο ύψος της πλατείας Πλατάνων.

Είχε διακόψει την κίνηση τόσο στο ρεύμα ανόδου, όσο και στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας επιτρέποντας την κίνηση σε όσους ήταν επί της Αγίου Δημητρίου.

Οι οδηγοί των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου της Κηφισίας και οι δύο οδηγοί στις δύο από τις τρεις λωρίδες στην κάθοδο της λεωφόρου είχαν σταματήσει.

Τότε η 34χρονη οδηγός που κινούνταν στην κάθοδο έκανε ελιγμό, δεν σταμάτησε στο σήμα της τροχονόμου, πέρασε δίπλα από τα σταματημένα αυτοκίνητα και μπήκε στη διασταύρωση με την Αγίου Δημητρίου όπου και χτύπησε θανάσιμα την άτυχη τροχονόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι βρέθηκαν στο σημείο ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά. Η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η αδικοχαμένη τροχονόμος ήταν 41 ετών και μητέρα δύο παιδιών. Και ο σύζυγός της είναι επίσης τροχονόμος στην Τροχαία Νέας Ιωνίας...
Κλικ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: