25.4.13

Απ' τις μαντινάδες, στα ξόρκια...



Πλημμύρα σχολίων στα social media προκάλεσε η χθεσινή αναπάντεχη συνάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με bloggers στο Free Thinking Zone, σε μια από τις...

πλέον πρωτότυπες κινήσεις επικοινωνίας πολιτικού – τέτοιου διαμετρήματος και ηλικίας – που έχουμε δει ως σήμερα.

Ειρωνία, θαυμασμός, έκπληξη, απογοήτευση, ξόρκια και μαντινάδες: τα πάντα γράφτηκαν για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

Ψηλέ την ιστορία σου όποιος κι ανε διαβάσει αν είναι φίλος θα χαρεί κι αν είναι εχθρός θα σκάσει !
Πολύ σκληρές ερωτήσεις δέχτηκε ο επίτιμος! Κάποιος αδίστακτος μπλόγκερ τον ρώτησε αν τελικά τα ντολμαδάκια της Μαρίκας ήταν γιαλαντζί!
Απαπα, σας εντυπωσίασαν αυτά που είπε ο Μητσοτάκης? with all due respect we 're still dragging our feet away from the old yrs.
Δημήτρης Παπαδημούλης: Δεν παίζεται ο Μητσοτάκης!Η μαμά είπε:Ας παίξει μόνος του!Εμείς παρτίδες μαζί του δε θέμε!
Η εμπειρία δε διδάσκεται, χτίζεται πόντο πόντο, βήμα βήμα, ανεξαρτήτως τι πιστεύει ο καθένας αό εμάς ο πρόεδρος έχει θετικο ισοζύγιο και είχα πάντα νέες ιδέες.
Μάθαμε σήμερα αν ο επίτιμος στη συνέντευξή του στους bloggers δήλωσε θαυμαστής του Μουρίνιο και ότι θέλει να δει Ρεάλ τελικό..??
Το δυστύχημα για την χώρα είναι ότι ποτέ δεν επέτρεψε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να διαχειριστεί την χώρα . Τωρα είναι πλέον αργά. Περιμένουμε ένα νέο ΚΜ τότε?.
Μητσοτάκης και ΓΑΠ , οι δυο αδικημένοι από τη συγκυρία πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης.
Το αναρχοχαρούμενο μωρό δεξιά του με το ημιξυρισμένο κεφάλι επίτηδες το έβαλαν εκεί, ε; Ή της πέσαν τα μαλλιά απλά που την κοίταξε;
Ο Επίτιμος ετοιμάζει διαδικτυακή συνέντευξη. Αποσυνδέστε τα μηχανήματα, έφτασε η οργή του Απέθαντου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: