6.4.13

Ο «καλός» Καραμανλής και ο «κακός» Παπανδρέου...



Για την «αγιοποίηση» του «εθνάρχη» Καραμανλή από Τσίπρα και λοιπούς φωστήρες, αλλά και για το «σενάριο επιστημονικής φαντασίας» περί σχεδίου δολοφονίας του κυρίου «άστο για αργότερα…», γράφει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

«Τον Μάιο του 2009 έκλεισε αιφνιδίως την Βουλή, για να... προκηρύξει μετά από τέσσερις μήνες εκλογές, λιποτακτώντας, αφήνοντας την χώρα στην πιο κρίσιμη φάση της ακυβέρνητη, πλαστογραφώντας το έλλειμμα και όλως τυχαίως παραγράφοντας τις ποινικές ευθύνες της κυβέρνησής του. Από τότε δεν έχει πει κουβέντα, ούτε εντός, ούτε εκτός Βουλής, εκτός από κανένα ανέκδοτο στα ορεινά της Βουλής όταν πηγαίνει να ψηφίσει, ως συνήθως μαυρισμένος από διακοπές διαρκείας», γράφει στο Facebook του ο κ. Πεταλωτής, σχολιάζοντας με νόημα ότι παρ’ όλα αυτά κανείς δεν τον έχει χαρακτηρίσει ως τώρα με όλα τα κοσμητικά «επαναστατικά αριστερά» ή χρυσαυγίτικα διακοσμητικά εκτοξεύονται ακόμα και σήμερα για πολλούς άλλους.

Αντίθετα, ερμηνεύει την «καλή διάθεση» του κ. Τσίπρα απέναντί του ως προσπάθεια προσέγγισης του κεντροδεξιού χώρου, σχολιάζοντας και δημοσιεύματα περί «συγκατοίκησης» του πρωθυπουργού Τσίπρα με τον Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Την αντιπαραβολή συμπεριφορών με αυτήν προς τον Παπανδρέου ας μην την τολμήσω καλύτερα, αφού ο εξάψαλμος και η καθημερινή λάσπη συνοδεύει κάθε … βήχα του», λέει, χαρακτηρίζοντας «γελοιότητα» την «πληροφορία» ότι διαμήνυσε στον Μαρκογιαννάκη ότι «θα έλθει να καταθέσει στην προανακριτική Κασσιδιάρη – Κωνσταντοπούλου (των αλαλαγμών, σπασμένων ποτηριών και μικροφώνων), «εάν του επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του…», ενώ είχε ήδη διαρρεύσει ότι θα καταθέσει με υπόμνημα όπως δικαιούται.

Και για να δώσει -όπως λέει- περισσότερες λαβές για καλούς και κακούς σχολιασμούς, παραθέτει την άποψή του για τα όσα συμβαίνουν στην προκαταρκτική επιτροπή. «Όσο η Κυβέρνηση δεν αποφασίζει να βγει από το τέλμα και την ακινησία, όσο η αδράνεια και ο αυτισμός είναι η πολιτική γραμμή πλεύσης, όσο οι Υπουργοί της αρνούνται να προσαρμοστούν στην ιδέα ότι η σημερινή εποχή δεν προσφέρεται για υπουργιλίκια άλλων εποχών όπως είχαν συνηθίσει με τη χλιδή, την πελατεία και την ανεξέλεγκτη διαχείριση τεράστιων κονδυλίων, τα οποία σήμερα πληρώνουμε – τότε αυτά που θα κυριαρχούν και που θα βγαίνουν ως πολιτική δράση, θα είναι οι εξαλλοσύνες αυτών που βρίζοντας την διεφθαρμένη Βουλή και το “σύστημα”, έγιναν οι πιο καλοί υπηρέτες του και μάλιστα ως επικίνδυνοι γελωτοποιοί», γράφει. Και καταλήγει… «Δεν βαριέσαι, άστο για αργότερα!».

maytix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: