14.4.13

Α.Τσίπρας: Οι χιλιάδες απολύσεις μας οδηγούν έναν αιώνα πίσω...



"Επίθεση" στην κυβέρνηση για τις απολύσεις στο Δημόσιο εξαπέλυσε σήμερα ο Αλεξης Τσιπρας, αναφέροντας πως η συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, χθες, δεν έπρεπε να γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά... στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Οι δεκαπέντε χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο, κατ’ εντολήν της τρόικας, μας οδηγούν έναν αιώνα πίσω. Σε άλλες, παλιότερες, σκοτεινές για τη χώρα εποχές. Πρόκειται για 15.000 ανθρωποθυσίες που έρχονται να προστεθούν στα εκατομμύρια άλλων, που έχουν συμβεί στον ιδιωτικό τομέα» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συναινέσει στις «ανθρωποθυσίες». «Δεν πρόκειται να συναινέσουμε στον μαζικό αποκεφαλισμό εργαζομένων» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον κάλεσε τους εργαζόμενους «να βάλουν, με τους αγώνες τους, ένα τέρμα στη διαρκή κι επαναλαμβανόμενη θυσία της Ιφιγένειας, προκειμένου να πνεύσει ούριος άνεμος για τους δανειστές μας».

«Καλούμε τον ελληνικό λαό, με τους αγώνες του, να ανατρέψει αυτή την πολιτική, αυτή την κυβέρνηση που μας οδηγεί στην καταστροφή» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: