6.4.13

«Παιδιά, να οργανωθούμε»…



Από αναβολή σε αναβολή το πάει το ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για τις εκλογές για την ανάδειξη νέων νομαρχιακών, δημοτικών και περιφερειακών επιτροπών του κόμματος, που στην αρχή ήταν να γίνουν μέσα στον ... Απρίλιο, μετά πήραν αναβολή για τις αρχές Μαΐου και χθες μετατοπίστηκαν αίφνης στις 26 Μαΐου.

Και παρά το γεγονός ότι η κωλυσιεργία αποδίδεται αρμοδίως στις σημαντικές τρέχουσες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας, που δεν θα επέτρεπαν μία τέτοια διαδικασία, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Με διαλυμένες οργανώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας και μεγάλη απροθυμία στη βάση, το «στοίχημα» δυσκολεύει πολύ ακόμα και για τους «πρωτοκλασάτους» που επιστράτευσε η Ιπποκράτους να «οργώσουν» την Ελλάδα.

Οι τελευταίοι πάντως, συνεχίζουν φιλότιμα την προσπάθειά τους, φορτώνοντας το «δισάκι» τους στον ώμο και ταξιδεύοντας για δεύτερο Σαββατοκύριακο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Παράλληλα, εντός της επόμενης εβδομάδας προγραμματίζεται και η συγκρότηση των Τομέων της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, που επίσης εκκρεμεί.

Κοινώς, αν υπήρχε ένα σύνθημα που θα χαρακτήριζε τις διαδικασίες στο εσωτερικό της Ιπποκράτους θα ήταν «παιδιά, να οργανωθούμε»…
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: