18.4.13

Το κόμμα των ευχών...



Η Δημοκρατική Αριστερά διοργάνωσε και διαφήμισε αρκετά μια εκδήλωση με τίτλο «Άμεση δράση για την κοινωνική προστασία» στην οποία βασικός ομιλητής ήταν ο... πρόεδρος της κ. Φώτης Κουβέλης.

Παραθέτω τον επίλογο της τοποθέτησης του:


Η κυβέρνηση πρέπει να εργασθεί συστηματικά και η Δημοκρατική Αριστερά θα πρωταγωνιστήσει στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων στο κράτος και την οικονομία. Στην...



...καταπολέμηση όλων των φαινόμενων γραφειοκρατίας, σπατάλης, διαφθοράς, ιδιοποίησης των δημοσίων πόρων και φοροδιαφυγής. Φαινόμενα που στέκονται εμπόδιο στον δίκαιο καταμερισμό των βαρών και εν τέλει στην ανόρθωση της χώρας.

Κλείνοντας θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα, από αυτό το βήμα. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να πετύχει και θα το κάνει. Η Ελλάδα, οι άνθρωποί της, έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες και θα τις συνεχίσουν. Η βοήθεια των εταίρων μας είναι καθοριστικής σημασίας. Εντείνουμε τις προσπάθειες. Κρατάμε σταθερή πορεία. Η Δημοκρατική Αριστερά θα εργασθεί συστηματικά για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας με δημοκρατία και κοινωνική συνοχή. Μια χώρα και μια κοινωνία δικαιότερη. Μια χώρα που θα δίνει ευκαιρίες στους νέους, αξιοπρέπεια στους απόμαχους της ζωής και ποιότητα ζωής στους εργαζόμενους και στους πολίτες της.

Σχόλιο: Σας συνιστώ να διαβάσετε ολόκληρη την ομιλία του κ. Κουβέλη εδώ.

Αποτελεί σχεδόν χάρισμα αυτή η ικανότητα παραγωγής τόσων πολλών χλιαρών κι ανούσιων κλισέ, λες και ο κ. Κουβέλης απαντά στις ερωτήσεις προς τα μοντέλα στα Καλλιστεία.
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: