26.4.13

Καμμένος: Κυβέρνηση αχταρμάς - Οι ΑΝΕΛ είναι αντιφεντεραλιστές...

Επίθεση στην τρικομματική κυβέρνηση εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντας τη ως «αχταρμά».

«Η κυβέρνηση είναι...
ένας αχταρμάς πολιτικής συγκυβερνά ο Σαμαράς (...) μαζί με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου που προστατεύουν τον Παπανδρέου και την κυβέρνηση του με ολίγον Κουβελη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εμείς είμαστε ενα κίνημα λαϊκό, πατριωτικό, δεν πιστεύουμε στην ομοσπονδιοποιημένη Ευρώπη της Μέρκελ. Είμαστε αντιφεντεραλιστές πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών – κρατών στον Καραμανλή (...) και στον Ανδρέα Παπανδρέου» πρόσθεσε.

«Οι ΑΝΕΛ δεν είναι πατερίτσα, δεν είναι μπαλαντέρ στην τράπουλα της πολιτικής, είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με όλο το πατριωτικό και αντιμνημονιακό τόξο. Με το ΣΥΡΙΖΑ έχουμε κοινή πολιτική στην κατάργηση των μνημονίων αλλά έχουμε διαφορές στα εθνικά θέματα» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «δεν υπάρχει το παραμύθι και το νταβατζιλίκι του Σαμαρά (για έξοδο από το ευρώ) κανείς δε μας βγάζει από το ευρώ αν δε θέλουμε»...
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: