12.4.13

Έληξε η "ομηρία" στο ΤΕΙ Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ...

Έληξε τα ξημερώματα, λίγο μετά τη μια, η ομηρία του Προέδρου του ΤΕΙ Πάτρας Σωκράτη Καπλάνη, η οποία είχε ξεκινήσει από χθες το απόγευμα, με φοιτητές να αξιώνουν την παραίτησή του για το σχέδιο «Αθηνά».

"Αυτό...
εσείς το λέτε λογική ή ομηρία;". Με αυτή τη φράση ο πρόεδρος του ΤΕΙ Πατρών διερωτάται για τον λόγο για τον οποίον είχαν αποκλεισμένοι οι φοιτητές του Ιδρύματος προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως "δεν είμαστε στη Γυάρο. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος και δρω ως ελεύθερος άνθρωπος και προσπαθούμε να κάνουμε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της συνέλευσης και να βρούμε λύση για το ΤΕΙ".

Παράλληλα χαρακτήρισε ως καταδικαστέα όσα συνέβησαν τόσο με τα επεισόδια και τον τραυματισμό των φοιτητών όσο και τα όσα γίνονται στην αίθουσα της συνέλευσης με τον αποκλεισμό τους.

Από την πλευρά τους οι σπουδαστές δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης να φύγουν αν δεν υπογράψουν την παραίτησή τους, ενώ μιλώντας στο PatrasTimes όσον αφορά το περιστατικό με τη συμπλοκή και τον τραυματισμό των φοιτητών, καταγγέλλουν πως η επίθεση έγινε από εκπρόσωπο της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ ο οποίος κατέφθασε μαζί με "τραμπούκους" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Από την πλευρά τους οι σπουδαστές δήλωναν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης να φύγουν αν δεν υπογράψουν την παραίτησή τους, ενώ μιλώντας στο PatrasTimes όσον αφορά το περιστατικό με τη συμπλοκή και τον τραυματισμό των φοιτητών, καταγγέλλουν πως η επίθεση έγινε από εκπρόσωπο της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ ο οποίος κατέφθασε μαζί με "τραμπούκους" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν...

Klik VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: