1.4.13

H sexy τομεάρχης της ΝΔ ...


Στην πρώτη γραμμή της πολιτικής βρίσκεται η Παναγιώτα Τρυγώνη...
Άρωμα γυναίκας έχει πλέον η ΝΔ στα Δωδεκάνησα, καθώς η όμορφη Παναγιώτα Τρυγώνη, ανέλαβε αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ στην Ρόδο, κάνοντας μάλιστα και την παρθενική της εμφάνιση, από την...
νέα της θέση στο οργανωτικό της ΝΔ την προηγούμενη εβδομάδα στο προσυνέδριο της πρωτεύουσας των Δωδεκανήσων. Αυτό ωστόσο δεν είναι το πρώτο λάκτισμα στην πολιτική, για την δημοφιλή οδοντίατρο, καθώς μέχρι πέρυσι ανήκε στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ με τον οποίο μάλιστα είχε δοκιμάσει την τύχη της και στις εκλογές, αφού είχε κατέβει υποψήφια στην Β' Αθήνας, με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία πάντως, αφού τερμάτισε στην 40η θέση του ψηφοδελτίου, με μόλις 373 σταυρούς.

Αυτό ωστόσο δεν την πτόησε από το να κάνει με αστραπιαίες κινήσεις το επόμενο πολιτικό της βήμα. Ανταποκρινόμενη άμεσα στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά και με μία λιτή ανακοίνωση, δήλωσε ...παρούσα. «Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του προέδρου της Ν.Δ. Για ένα πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο. Στις δύσκολες αυτές ώρες, χρέος όλων είναι να βάλουμε πάνω από όλα το εθνικό, το συλλογικό συμφέρον. Να παλέψουμε για την Ελλάδα και ένα καλύτερο αύριο» έλεγε στην ανακοίνωση της. Και δεν της βγήκε σε κακό. Η ΝΔ βρήκε στο πρόσωπο της το στέλεχος εκείνο που θα ανασυγκροτήσει την τοπική οργάνωση της ΝΔ στο ακριτικό νησί και θα φέρει αέρα ανανέωσης στην εκλογική βάση.

CELEBRITIES

Η Γιώτα πάντως, όπως την φωνάζουν, πριν ασχοληθεί με την πολιτική, είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, ως η οδοντίατρος των επωνύμων, καθώς ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της ασχολήθηκε με το επάγγελμα. Αναζητώντας παράλληλα νέους ορίζοντες στη ζωή της και με έμφυτο κοσμοπολιτισμό, σπούδασε στο Λος Αντζελες και έμεινε μακριά από την Ελλάδα για αρκετά χρόνια. Όταν επέστρεψε έφτιαξε με τα αδέρφια της το δικό της ιατρείο. Ο καθένας έχει αναλάβει και από έναν τομέα. Εκείνη πάντως ασχολείται με την αισθητική των δοντιών. Δηλαδή, με ό,τι έχει να κάνει με τη βελτίωση του σχήματος και του χρώματος των δοντιών.Σύμφωνα με δήλωση της ίδιας: «Οταν είσαι καλός στη δουλειά σου, γίνεσαι και γνωστός». Η γνωστή οδοντίατρος φιλοδοξεί να παραμείνει στην πρώτη γραμμή στον τομέα της. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται πολλοί διάσημοι, μεταξύ των οποίων οι Βάνα Μπάρμπα, Νίκος Βέρτης, Ελενα Κουντουρά, Ελενα Ράπτη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστολία Ζώη, Πάνος Κιάμος, Γιάννης Σπαλιάρας. Χαρακτηριστικό πάντως της παιδείας που έχει είναι πως έχει πτυχίο στα γαλλικά και το πιάνο, ενώ ως γνήσιο ανήσυχο πνεύμα της αρέσει να ταξιδεύει συνέχεια και να γνωρίζει νέους πολιτισμούς. Από τη Συγγρού μάλιστα ευελπιστούν πως η όμορφη Γιώτα με το αστραφτερό χαμόγελο, θα μπορέσει να συμβάλλει οργανωτικά , ώστε η κομματική βάση της κεντροδεξιάς στην Ρόδο θα επανακάμψει δριμύτερη.


Οι έρωτες που τράβηξαν τα φλας της δημοσιότητας

Η Γιώτα Τρυγώνη πάντως είχε απασχολήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τις κοσμικές στήλες των περιοδικών και των εφημερίδων και με τους έρωτες της. Στην κορυφή της λίστας η σύντομη σχέση της με τον Νίκο Αλιάγα, με τον οποίο μετά από μία ολιγόμηνη σχέση χώρισε για να βάλει τρίποντο στην καρδιά του διεθνή καλοθοσφαιριστή Λάζαρου Αγαδάκου, με τον οποίο παντρεύτηκε, πριν χωρίσει με σφοδρή κόντρα. Πρόσφατα ξανατράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, με την. καλλιτεχνική της πλευρά, την οποία δεν κρύβει. Πραγματοποιώντας έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Athens through my eyes" πρόβαλλε το ταξίδι της Γιώτας Τριγώνη χωρίς εισιτήριο και χωρίς… βαλίτσες μέσα στους δρόμους της Αθήνας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αφηγηθεί χωρίς λόγια τις ομορφιές της πόλης που τη μεγάλωσε. Ομορφιές όπως τα δρομάκια της Πλάκας, η Ακρόπολη, τα ψώνια στις παραδοσιακές αγορές, η Βουλή των Ελλήνων, ένα ηλιοβασίλεμα και ένα φλυτζάνι ελληνικό καφέ στην... Μελίνα!

Σκοπός της έκθεσης είναι να προβληθεί η σπουδαιότητα της Αθήνας μέσα από την απλότητα της, τον Πολιτισμό της και τις ομορφιές της. 
Στην εκδήλωση που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, βρέθηκαν ουκ ολίγοι κοσμικοί και άνθρωποι της εγχώριας showbiz, δείχνοντας τις υψηλές γνωριμίες της νέας «πριγκίπισσας» της Ρόδου. Ανάμεσά τους ήταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Μάντα Παπαδάκου, η Σόφη Πασχάλη, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Κατερίνα Στικούδη, ο Γιώργος Νινιός, η Ελένη Φιλίνη και πολλοί άλλοι. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε coctail party, αλλά και μια performance βασισμένη στο έργο "Μαρία Νεφέλη" του Οδυσσέα Ελύτη.


Secret, εφημερίδα "Παραπολιτικά"

Δεν υπάρχουν σχόλια: