23.4.13

Πώς τα Lidl έβγαλαν 4,3 εκατ. ευρώ από την Κύπρο πριν το κούρεμα...

ksipnistere.blogspot.gr
H γερμανική εταιρεία είχε διαφημίσει πολλάκις τα Κατεχόμενα ως ...τουριστικό προορισμό...
Πληροφόρηση εκ των έσω κατείχαν οι Γερμανοί διοικητές της Lidl Κύπρου καθώς φαίνεται πως έβγαλαν μεγάλα χρηματικά ποσά από το νησί λίγες μόλις ημέρες πριν από το περιβόητο «κούρεμα».

Σύμφωνα με ...
δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, οι ιθύνοντες του κυπριακού παραρτήματος είναι πιθανόν να είχαν λάβει γνώση για τις πιέσεις που θα ασκούσε η γερμανική πλευρά στο Εurogroup. Έτσι λίγες ημέρες πριν, στις 4 και 12 Μαρτίου συγκεκριμένα απέσυρε 4.300.000 ευρώ από τις κυπριακές τράπεζες.

Συγκεκριμένα όπως δημοσιεύει η εφημερίδα, στις 4 Μαρτίου έγινε ανάληψη 1.350.000 ευρώ, στις 5 Μαρτίου 1.000.000 ευρώ και στις 12 Μαρτίου, 1.950.000 ευρώ.

Παράλληλα άλλο ένα σκάνδαλο για την γερμανική εταιρεία στο νησί είναι πως φαίνεται να έχει διαφημίσει πολλάκις τα Κατεχόμενα ως τουριστικού προορισμού. Η εταιρεία πάντως με τα 10.000 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη διέψευσε την είδηση τονίζοντας με ανακοίνωσή της πως στην γερμανική της ιστοσελίδα επέλεξε να διαφημίσει ένα πόρταλ με ταξιδιωτικούς προορισμούς. Το πόρταλ αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση, διαφήμιζε και το κατεχόμενο μέρος της Κύπρου ως έναν από τους προορισμούς και μόλις αυτό έγινε αντιληπτό, αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: