18.4.13

O Kανάκης παραδέχτηκε οτι ζήτησε προστασία για τα μαγαζιά του...



Όλη η απολογία του, για το κύκλωμα των εκβιαστών της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)...
Πριν από λίγο τέλειωσε η απολογία του Α. Κανάκη σχετικά με το κύκλωμα των εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη και είναι ο πρώτος που ... παραδέχτηκε ότι ζήτησε προστασία για τα μαγαζιά του το καλοκαίρι.



Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ζήτησε άτομα για προστασία στα μαγαζιά του το καλοκαίρι όταν είχε πολύ κόσμο, ωστόσο ανέφερε πως δεν γνωρίζει ο ίδιος τα άτομα και πως όλα τα κανόνιζε ο συνέταιρός του. Υποστήριξε ότι ο μόνος που γνώριζε από το κύκλωμα από την παιδική του ηλικία ήταν ο Κώστας Μελέτης. Όταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο γιατί δεν επέλεξε να χρησιμοποιήσει security για αυτή τη δουλειά, απάντησε ότι δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν και ότι έχουν μάθει να δουλεύουν με "έναν φακό στο χέρι".

Έπειτα ο εισαγγελέας τον ρώτησε: "Τα πληρώνατε αυτά τα άτομα. Υποστηρίζετε πως δεν υπάρχει κράτος;" Η απάντηση του Α. Κανάκη ήταν αποστομωτική: "Σας σοκάρει που η αστυνομία δεν μπορεί να προστατέψει τα μαγαζιά; Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνει περιπολίες".

Και στη συνέχεια της διαδικασίας της απόλογίας οι διάλογοι ήταν απολαυστικοί καθώς όταν ο συνήγορος του Α. Κανάκη διέκοψε ερώτηση της προέδρου, εκείνος είπε: "Αφήστε την να με ρωτήσει πιο γρήγορα θα τελειώσουμε".

Έπειτα η πρόεδρος του είπε: "Έχετε καθαρό λόγο και στην τηλεόραση και εδώ" και εκείνος είπε αστειευόμενος: "Αφού σκέφτομαι να έρχομαι συνέχεια".


seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: