8.4.13

Το ΠΑΣΟΚ διακινεί στα μέλη του τα πρακτικά της Προανακριτικής με το show Bενιζέλου...

Σε μια αρκετά «πρωτότυπη» όσο κι απαράδεκτη κίνηση προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας μαζικά σε μέλη του κόμματος δυο πολυσέλιδα αρχεία word με... τα πρακτικά της παρουσίας του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Προανακριτική Επιτροπή για την εμπλοκή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.




Οι λήπτες του e-mail δεν είναι οι στενοί συνεργάτες...



...της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ αλλά όλοι όσοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ακόμα κι αν πια δεν συμμετέχουν στις εργασίες του κόμματος.

Η Ιπποκράτους μάλιστα δεν αρκέστηκε στην απλή παράθεση των πρακτικών αλλά σχολιάζοντας με bold συγκεκριμένα αποσπάσματα, κάνει λόγο για «σκευωρία» σε βάρος του Ευάγγελου Βενιζέλου και χρεώνει τα πάντα στον Διώτη και στον...ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν εκπλήσσομαι που ο Ευάγγελος Βενιζέλος λειτουργεί ως δικηγοράκος των διαδρόμων και σπεύδει να μοιράσει τις νομικές του κρίσεις για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Δεν εκπλήσσομαι ότι πρώτος ο Ευάγγελος Βενιζέλος σπεύδει να κάνει ό,τι μπορεί για να μην προστατευθεί το τεκμήριο της αθωότητας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Εξοργίζομαι όμως με όσους πίστεψαν ότι πράγματι ο καλός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έπεσε θύμα του Κασιδιάρη και της Κωνσταντοπούλου. Η αποστολή αυτού του e-mail αποδεικνύει ότι πήγε συνειδητά εκεί για να προκαλέσει κάποιου τύπου πολιτικό γεγονός του οποίου θα του επέτρεπε να καμαρώνει με non-paper στα στελέχη του.

Θα αντιδράσει τουλάχιστον ο πρόεδρος της Προανακριτικής κ. Μαρκογιαννάκης ή το θεωρεί λογικό και θεσμικό να αποστέλλει ένα κόμμα στα στελέχη του τα πρακτικά της Επιτροπής, στα οποία δεν έχουν καν επίσημη πρόσβαση οι δημοσιογράφοι;

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: