23.4.13

Νέο show Κωνσταντοπούλου, αυτή τη φορά με τον Νεράντζη...

tokarfi.gr
Καιρό είχε να προκαλέσει καυγά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή αλλά όπως ήταν αναμενόμενο από όλους η νέα εστία έντασης δεν θα αργούσε και πολύ. Έτσι πριν από λίγο σημειώθηκε...
ένα ακόμα επεισόδιο κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών με έναν παλιό της...γνώριμο, τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών Τάσο Νεράντζη.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ότι για μια ακόμα φορά η κα Κωνσταντοπούλου άρχισε να υποβάλει ερωτήσει στον Συνήγορο του Καταναλωτή αλλά...ξέχασε να ολοκληρώσει προκαλώντας την παρέμβαση του Προέδρου. "Ολοκληρώστε κυρία συνάδελφε. Έχετε ξεπεράσει προ πολλού το χρόνο σας" την διέκοψε ο κ. Νεράντζης, όμως ποιος είδε τη Ζωή και δεν την φοβήθηκε.

Έτσι εξαπολύοντας μια σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο της Επιτροπής, άρχισε να τον κατηγορεί και αυτό για συγκάλυψη (!), τον προκάλεσε να την φορολογήσει όπως κάνει η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό(!), θυμήθηκε το σημείωμα στον Βενιζέλο (!) και κατέληξε διατάζοντάς τον να μην μιλάει. "Τι λέτε κυρία μου;Στον Πρόεδρο της Επιτροπής θα πείτε να μη μιλάει;Από που αντλείτε αυτό το θράσος;" απάντησε ο Νεράντζης με τη Ζωή να απαντά το εκπληκτικό ότι "έχω δικαίωμα να σας το λέω γιατί είμαι μέλος της Επιτροπής". Ε δεν άντεξε ο Νεράντζης και της απάντησε με τον ίδιο τρόπο προκαλώντας τα γέλια στην Επιτροπή: "Σου έλειψε το άλλο σόου (σ.σ της προκαταρκτικής που έχει αραιώσει τις συνεδριάσεις) και ήρθες να κάνεις σόου σε μένα ε;".

Δεν υπάρχουν σχόλια: