12.4.13

Www.mygreekdrama.com: Η ιστοσελίδα του βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου...



Νωρίτερα από την προαναγγελθείσα ημερομηνία της 8ης Μαΐου και το πιθανότερο πριν από το Πάσχα, αναμένεται να... κυκλοφορήσει το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου «My Greek Drama»
Επίσης, πριν ή μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να το δούμε να κυκλοφορεί και στα ελληνικά.


gianna-vivlioΣτην ιστοσελίδα της αναφέρονται οι λόγοι που την ώθησαν να γράψει το βιβλίο και η πορεία της ζωής της με κορύφωση την διοργάνωση των Ολυμπιακών ανγων 2004 που αναγνωρίστηκε ως μία μεγάλη νίκη της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

"Μόνη της στην VIP αίθουσα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η Γιάννα Αγγελοπούλου άρχισε να χορεύει. Ο κόσμος είχε αμφέβαλε για την ικανότητα της Ελλάδας να οργανώσει με επιτυχία αυτό το παγκόσμιο γεγονός. Χόρεψε (η Γιάννα) για να γιορτάσει τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων και τις δικιές της για να φιλοξενήσει η χώρα τους φαινομενικά επιτυχημένους Αγώνες, μια προσπάθεια που έδειξε στον κόσμο μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα αντάξια της κληρονομιάς της.

Λίγο ήξερε ότι λίγα χρόνια αργότερα, η χώρα της θα εγκαταλείψει τα μαθήματα των Ολυμπιακών Αγώνων και θα εμπλακεί σε μια πολιτική και οικονομική κρίση που θα μπορούσε να καταστρέψει την Ελλάδα, και να απειλήσει την οικονομική ασφάλεια της Ευρώπης.

Στο «My Greek Drama», η Γιάννα Αγγελοπούλου -γνωστή στην πατρίδα της, απλά ως "Γιάννα"-, έχει γράψει ένα βιογραφικό σημείωμα που αναφέρεται τόσο στο ταξίδι της Ελλάδας, όσο και το δικό της".

crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: