15.5.13

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 11χρονου...



... που μαχαιρώθηκε αλύπητα από τον κλόουν...
Οι διακοπες μετατράπηκαν σε εφιάλτη για την οικογένεια των Ρώσων τουριστών, που εδώ και μερικές μέρες βρίσκονταν στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Η...
νύχτα της Τρίτης θα μείνει για πάντα χαραγμένη μέσα τους, καθώς το 11χρονο αγγελούδι τους μαχαιρώθηκε όχι μία, ούτε δύο... αλλά είκοσι φορές από 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να χαροπαλεύει για τη ζωή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα.

Η μητέρα του... τραγική φιγούρα της ασύλληπτης τραγωδίας. Η γυναίκα βρίσκεται στο πλευρό του ανήλικου παιδιού τους από την πρώτη στιγμή. Με την αγωνία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η μητέρα του αγοριού δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.



Ο κλόουν εργαζόταν δοκιμαστικά
Μόλις πέντε ημέρες εργαζόταν ως ανιματέρ στο ξενοδοχείο Laguna Resort and Spa στην περιοχή Ανισαράς της Χερσονήσο ο Ολλανδός που φέρεται να μαχαίρωσε ένα 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τον Ολλανδό, ο οποίος ήταν υπό δοκιμή και είχε ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του την περασμένη Παρασκευή, πρότεινε ο επικεφαλής των ανιματέρ του ξενοδοχείου.

Ο αλλοδαπός τα τελευταία δύο χρόνια έκανε διακοπές στην περιοχή και εκεί ήταν που τον εντόπισε ο άνθρωπος που τον πρότεινε στο ξενοδοχείο.

Ξενοδόχοι με τους οποίους επικοινώνησε το protothema.gr έλεγαν ότι είναι συνήθης πρακτική να εργάζονται ανιματέρ για μια δοκιμαστική περίοδο 10-15 ημερών – συνήθως μέσω κάποιας εταιρίας - και στη συνέχεια να προσλαμβάνονται αν η απόδοσή τους κρίνεται ικανοποιητική. Οι ίδιοι ξενοδόχοι έλεγαν ότι δεν ζητούνται περισσότερα στοιχεία από τους εργαζόμενους αφού θεωρείται επαρκής η εγγύηση της εταιρίας.



Το χρονικό της φρίκης
Η οικογένεια των Ρώσων πραγματοποιούσε τις διακοπές της σε ξενοδοχείο στον Ανισαρά Χερσονήσου. Κάποια στιγμή το αγοράκι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και όταν βρέθηκε, αρκετή ώρα μετά, ήταν βαρύτατα τραυματισμένο με μαχαίρι.

Οι πρώτες με πληροφορίες αναφέρουν ότι το 11χρονο αγοράκι δέχτηκε 20 μαχαιριές από εργαζόμενο του ξενοδοχείου όπου διέμενε με την οικογένειά του για ασήμαντη αφορμή.

Ο Ολλανδός ανιματέρ που εργάζεται σε ξενοδοχείο στην περιοχή Ανισαράς της Χερσονήσου φέρεται να μαχαίρωσε το 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία, γιατί ο ανήλικος ανακάλυψε ότι ήταν εκείνος που του έκλεψε το φορητό υπολογιστή του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο άντρας φέρεται να μαχαίρωσε περισσότερες από 20 φορές το παιδί το οποίο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Συγκλονιστικό στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι παρά τα βαρύτατα τραύματά του, το ίδιο το αγοράκι υπέδειξε, όπως αναφέρει το prismanews.gr, τον δράστη της επίθεσης...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: