31.5.13

Από το Πάσχα είχε σχεδιάσει τη φυγή της 13χρονης...

Εντοπίστηκε από τις Αρχές, στην περιοχή του Παγγαίου Ορους, η 13χρονη Χριστίνα που πείστηκε να αφήσει το σπίτι της στα Σπάτα για να βρει τον 23χρονο Αλβανό στην Καβάλα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 13χρονη εντοπίστηκε να...
περιφέρεται σε περιοχή του Παγγαίου Ορους από ομάδα ερευνών την οποία αποτελούσαν αστυνομικοί και διασώστες και η οποία σάρωνε από το πρωί την περιοχή.

Η μικρή Χριστίνα παρελήφθη από ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο της πόλης για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ωστόσο, μαζί της δεν βρέθηκε και ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται πως είχε σχεδιάσει ήδη από το Πάσχα τη φυγή της μικρής από το σπίτι της.

Υπενθυμίζεται ότι η 13χρονη είχε εξαφανιστεί στις 26 Μαΐου από την περιοχή των Σπάτων όπου διέμενε. Η μικρή Χριστίνα σύμφωνα με την αστυνομία είχε ταξιδέψει στην Καβάλα μόνη της από την Αθήνα με λεωφορείο, για να συναντήσει τον 23χρονο Αλβανό τον οποίο είχε γνωρίσει πριν από ένα χρόνο, στην Αθήνα.

Οι διάλογοι στο Facebook

Αίσθηση, ωστόσο, προκαλούν και οι διάλογοι μεταξύ της 13χρονης και του 23χρονου στο Facebook που βγήκαν στη δημοσιότητα και φαίνεται ότι ο Αλβανός είχε πείσει το νεαρό κορίτσι να το σκάσει μαζί του. Αποκαλυπτικός είναι ένας διάλογος που αποδεικνύει ότι ο δράστης είχε οργανώσει την «εξαφάνιση». Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα στο διάλογο που είχε ο Αλβανός με την αδερφή της 13χρονης, «καλά μην κάνεις έτσι θα τη βλέπεις, δεν θα την πάω και στην Κίνα, εδώ θα είμαστε».

Εκείνη πάντως τον ρωτούσε πώς θα ένιωθε αν έχανε τη δική του αδερφή και συνέχιζε να γράφει πως αγαπάει πολύ τη Χριστίνα. Τελικά τον διάλογο διέκοψε η 13χρονη που έγραψε «Τι είναι αυτά που γράφεις ρε συ».

Οι διάλογοι που έχουν καταγραφεί την 1η Μαΐου δείχνουν πως ο 23χρονος διατηρούσε σχέση με τη μικρή κοπέλα από τα Σπάτα αδιαφορώντας πως το κορίτσι είναι μόνο 13 ετών! Οπως έγραφε ο ίδιος στην αδερφή της ξεκαθάριζε πως θα την πάρει από το σπίτι. «Μπορεί να είναι αδερφή σου, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι κοπέλα μου και δεν θα την κρατήσεις για πάντα εσύ» έγραφε στην αδερφή της.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι πείστηκε η 13χρονη Χριστίνα να αφήσει το σπίτι της στα Σπάτα, όπου ζούσε με τη γιαγιά της και την αδελφή της -γείτονες αναφέρουν ότι ποτέ δεν έχουν δει τους γονείς των παιδιών- και να ταξιδέψει μέχρι την Καβάλα για να συναντήσει τον 23χρονο Αλβανό. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως όπως ανέφεραν πηγές μιλώντας στον ιστότοπο zougla, ένας από τους λόγους που ίσως ώθησαν την ανήλικη να φύγει από το σπίτι της, ήταν κάποια προβλήματα οικογενειακής φύσεως...
crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: