23.5.13

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα που έσφαξε ο 17χρονος γιος της...

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου μετά την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε με θύμα μία 51χρονη μητέρα και δράστη του 18χρονο γιος της, ο οποίος την μαχαίρωσε επειδή εκείνη του είπε να κλείσει την τηλεόραση.

Το τελευταίο αντίο θα...
πουν στην 51χρονη δασκάλα συγγενείς και φίλοι, ενώ στην η κηδεία της θα γίνει μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης στις 11:00π.μ στο Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου στο Αγρίνιο.

Οπως αναφέρει και το thebest o 17χρονος, έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας δεν επιχείρησε να διαφύγει από το σπίτι μετά τον φόνο, ενώ σε πολύ άσχημη κατάσταση κρατείται στη αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, και αναμένεται να παρουσιαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου την Δευτέρα για να απολογηθεί.

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας του δράστη, ο οποίος κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού μητέρας και γιου κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο, αντιλήφθηκε αμέσως το έγκλημα και φρόντισε για την άμεση μεταφορά της γυναίκας του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα της 51χρονης εκπαιδευτικού ήταν θανάσιμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: