28.5.13

Σοκ! Πατέρας ενός 18χρονου αγοριού ο δράκος των σχολείων...

Πως παγίδευε τα ανήλικα θύματα του-Είχε καταφέρει να ασελγήσει σε τουλάχιστον 21 κορίτσια 8-14 ετών
Ο δράκος των σχολείων που παριστάνοντας τον αστυνομικό είχε καταφέρει να ασελγήσει σε τουλάχιστον 21 κορίτσια 8-14 ετών, ήταν γνωστός στις Αρχές αφού...
δύο φορές συνελήφθη, φυλακίστηκε, αλλά τελικά κατάφερε να ξεγελάσει τη Δικαιοσύνη παρουσιάζοντας το προφίλ του μετανοημένου.

Ωστόσο δεν είχε αλλάξει, αφού μετά την αποφυλάκιση του το 2008 συνέχισε το φρικιαστικό του έργο μέχρι το περασμένο Σάββατο που συνελήφθη τη στιγμή που προσπαθούσε να επιτεθεί σε ένα 11χρονο κορίτσι.

Μάλιστα ο δράκος των Πετραλώνων, πατέρας ενός 18χρονου αγοριού, είχε καταφέρει να πείσει και τη γυναίκα, που ζούσαν μαζί για είκοσι χρόνια πως δεν είχε καμία σχέση με όσα του καταλόγιζαν και δήλωνε θύμα μιας αστυνομικής πλεκτάνης.

Ο αρρωστημένος χαρακτήρας του όμως βγήκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο αφού έχει επιτεθεί σε 21 κοριτσάκια ηλικίας 8 έως 14 ετών, ενώ οι αστυνομικοί φοβούνται πως η λίστα των θυμάτων του είναι πολύ μεγαλύτερη, αλλά τα αυτά δεν έχουν καταγγείλει τις επιθέσεις.

Πως δρούσε ο δράκος των σχολείων

Εργαζόταν ως κούριερ και δρούσε πάντα μεσημέρι. Την ώρα που τα παιδιά τελείωναν το σχολείο τους. Χρησιμοποιώντας διαφορετικές μοτοσικλέτες και πολύχρωμα κράνη για να καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά του, έστηνε καρτέρι σε κοριτσάκια περιμένοντας να τελειώσουν το σχολείο.

Χωρίς τα παιδιά να τον καταλάβουν τα έπαιρνε από πίσω και ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των σπιτιών τους. Στη συνέχεια, μόλις τα κοριτσάκια άνοιγαν την πόρτα και έμπαιναν στην είσοδο της πολυκατοικίας, κατέβαινε αιφνιδιαστικά από τη μοτοσικλέτα και παριστάνοντας τον αστυνομικό που πραγματοποιεί ελέγχους, τα παρέσυρε δήθεν για σωματική έρευνα και ασελγούσε πάνω τους. Μόλις ολοκλήρωνε το αηδιαστικό του έργο, άρπαζε τα κινητά τους τηλέφωνα, ότι χρήματα κουβαλούσαν πάνω τους, τα εσώρουχα τους και εξαφανιζόταν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: