12.5.13

Οριστικά «τίτλοι τέλους» για Σκόουλς!...

"Τίτλοι τέλους" για τον Πολ Σκόουλς και αυτή την φορά είναι οριστικό!

Ο Άγγλος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οριστικά και αμετάκλητα σταματάει το ποδόσφαιρο, αφού μια περίπτωση υπήρχε να συνέχιζε, αν έμενε ο...
Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Εντέλει, αυτό δεν συμβαίνει και ο Σκόουλς αποφάσισε να σταματήσει μια και καλή την τεράστια καριέρα του. Όχι, όπως τον Γενάρη του 2012, που άλλαξε την απόφασή του έπειτα από παρέμβαση του Σκωτσέζου κόουτς.

«Ναι, αυτή τη φορά θα είναι μια και καλή. Αποσύρομαι. Αυτό που ήθελα να κάνω πάντα ήταν να παίξω ποδόσφαιρο και το έκανα για πολλά χρόνια, πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν τιμή μου να αγωνίζομαι υπό τις οδηγίες του κορυφαίου προπονητή όλων των εποχών. Η ομάδα έχει την κατάλληλη ισορροπία για να προχωρήσει και θα συνεχίσει να κυριαρχεί υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες» είπε ο Σκόουλς.

Για το θέμα μίλησε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Ο Πολ είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Πάντα ήταν αφοσιωμένος στην ομάδα και ήταν πραγματικά ένα τεράστιο προνόμιο που συνεργάστηκα μαζί του για τόσα πολλά χρόνια. Ο Πολ θα παίξει στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στη Σουόνσι και θα πάρει το 11ο μετάλλιο του πρωταθλητή Αγγλίας, που τόσο πολύ αξίζει».
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: