20.5.13

30.000 ευρώ για παρθένο …λάδι κοιμητηρίων


«Τελικά υπάρχουν κι άλλοι που ασκούν κριτική στον Τζανακούλη εκτός από μας. Όχι τοπικοί, μην πάει ο νου σας στο κακό, αθηναίοι», γράφει στη σελίδα των σχολίων η εφημερίδα «Κόσμος» της Λάρισας και συνεχίζει:
«Αντιγράφουμε από την εφημερίδα «Παραπολιτικά», του..
. Σαββάτου, υπό τον τίτλο «ΛΑΡΙΣΑ»:
«Ο δήμαρχος Λάρισας, Κ.Τζανακούλης, προχώρησε σε διαγωνισμό για την προμήθεια λαδιού για τις ανάγκες των κοιμητηρίων της πόλης. Ωστόσο ο προϋπολογισμός του έργου ήταν λίγο τσιμπημένος, καθώς έφτασε τα 30.000 ευρώ. Ήμαρτον Κύριε...».

Μα πόσο αυθάδης μπορεί να είναι αυτός ο συντάκτης που τολμά να σκαλίζει ακόμα και το έλαιον του δημάρχου για τις ψυχές των αποθαμένων Λαρισαίων. Ενδεχομένως να είναι μίσθαρνο όργανο της αντιπολίτευσης. Ίσως ξάδερφος του Σούλτη ή συμφοιτητής του Καραμπάτσα. Ποιος ξέρει.

Ο δήμαρχος, πάντως, θα πράξει το καθήκον του όπως αρμόζει εκ της θέσης του. Το κάνει πάντα όταν πρέπει να υπερασπιστεί την αλήθεια. Θα πάρει στο τηλέφωνο τον απληροφόρητο συντάκτη και θα του εξηγήσει ότι, ναι μεν η προμήθεια 30.000 ευρώ λαδιού παραπέμπει σε αλυσίδα ρεστοράν, αλλά, στα καντήλια των νεκροταφείων της Λάρισας, το λάδι ρέει άφθονο και φυσικά είναι ανωτέρας ποιότητος. Έξτρα παρθένο.

Με την ευκαιρία θα τον ρωτήσει μήπως έχει και καμιά κουνιάδα που θα ήθελε να εργαστεί στην ΔΕΥΑΛ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: