12.5.13

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον 49χρονο προπονητή της Εθνικής Ομάδας κρίκετ...



Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 49χρονο προπονητή της Εθνικής Ομάδας κρίκετ, που συνελήφθη επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε 17χρονο μέσα στο σπίτι του.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός πως ο προπονητής, είχε ...
συλληφθεί το 2000 στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ, από το FBΙ, έπειτα από σήμα της Ιντερπόλ, με την κατηγορία για προσέλκυση ανηλίκου μέσω ίντερνετ με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση και είχε εκτίσει ποινή για την πράξη του. Στη συνέχεια ο 49χρονος, που είναι Ελληνοαυστραλός και έχει διαβατήριο Αυστραλίας, είχε απελαθεί στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε πως η έφοδος της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε μετά την καταγγελία της μητέρας του παιδιού στην Υποδιέυθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας ότι ο προπονητής ασελγούσε σε βάρος του κατ' επανάληψη, έναντι χρηματικής αμοιβής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ΄εξακολούθηση.

Στο σπίτι του βρέθηκαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, βοηθήματα για ερωτικές πράξεις, ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα, τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής , ένα αεροβόλο τουφέκι τύπου flobert , σκληροί δίσκοι, usb sticks και άλλα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: