8.5.13

Aκης: Δεν υπάρχει αξιόποινο της πράξης που με δικάζετε...





Τι δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του Τσοχατζόπουλου...
«Ο Ακης Τσοχατζόπουλος κάθεται στο εδώλιο και δικάζεται για πράξη(ξέπλυμα μαύρου χρήματος) που το αξιοποινο εχει εξαλειφθεί και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί». Στον καμβά αυτό άρχισε η...
υπεράσπιση του πρώην υπουργού να βάλλει κατα του κατηγορητηρίου που έφερε τον Ακη Τσοχατζόπουλο και 18 ακόμα άτομα στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Ο εκ των υπερασπιστών του πρώην υπουργού, καθηγητής Λεωνίδας Κοτσαλης, ανέπτυξε τη βασική ένσταση απαντώντας σε όσους ενδεχομένως βιαστούν να καταλογίζουν στον εντολέα του… τάση φυγής από την ουσία του κατηγορητηρίου. Πρόσθεσε ότι πρώτος στόχος τους παραμένει η αναζήτηση της πλήρους αλήθειας και όχι η αλήθεια του ενός ενόχου.

Για το λόγο αυτό ο έτερος συνήγορος, Γιαννης Παγαρόπουλος, λαμβάνοντας υπόψη του και την απόφαση του δικαστηρίου περί παραμονής της πολιτικής αγωγής ζήτησε να προηγηθεί η εξέταση των πρώην μελών του ΚΥΣΕΑ των μαρτύρων κατηγορίας. Ο τρίτος δικηγόρος συμπλήρωσε το παζλ των ενστάσεων υποστηρίζοντας ότι είναι άκυρη η προδικασία. Για όλα αυτά θα αποφασίσουν οι δικαστές.
πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: