23.5.13

Παραλήρημα ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Βγάζει φασίστα τον Γρηγόρη Λαμπράκη!...



Ξεπερνούν κάθε όριο οι προκλήσεις των χρυσαυγιτών. Οχι μόνο ρίχνουν λάσπη σε εν ζωή ανθρώπους, αλλά διαστρεβλώνουν την ιστορία με τελείως ανυπόστατες κατηγορίες.
Τελευταίο ακροδεξιό παραλήρημα η κατηγορία ότι...
ο βουλευτής της ΕΔΑ, Γρηγόρης Λαμπράκης, ήταν οπαδός του Χίτλερ!

Δε διστάζει μάλιστα να αφήσει υπόνοιες και για τους Μανώλη Γλέζο και Μίκη Θεοδωράκη.

Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, η Χρυσή Αυγή έχει ανεβάσει μια παλιά φωτογραφία από τους Βαλκανικούς Αγώνες, στην οποία φέρεται ο Γρηγόρης Λαμπράκης να έχει υψωμένο το δεξί χέρι σε χαιρετισμό που παραπέμπει στον αντίστοιχο του Χιτλερικού καθεστώτος.

Οι προκλήσεις μάλιστα του ακροδεξιού κόμματος δεν σταματούν εδώ, καθώς στη συνέχεια του δημοσιεύματος υπάρχουν δύο φωτογραφίες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι είναι ιδιόχειρα σημειώματα του Γρήγορη Λαμπράκη, με το πρώτο να δίνει την ακριβή ημερομηνία των αγώνων όπου έλαβε μέρος, ενώ το δεύτερο όπως υποστηρίζουν είναι μια επιστολή του δολοφονηθέντα βουλευτή το 1936 σε Ελληνίδα φίλη του, στην οποία της περιγράφει την κατάσταση στη Γερμανία και εν τέλει κλείνει το γράμμα με τον χαιρετισμό «Heil Hitler».

Η Χρυσή Αυγή κλείνει το νέο παραλήρημα της αφήνοντας υπόνοιες και για τον κ. Γλέζο και τον κ. Θεοδωράκη, ενώ στο τέλος δεν διστάζει να μιλήσει απαξιωτικά και ειρωνικά για τον Γρηγόρη Λαμπράκη λέγοντας: «Αν ζούσε σήμερα ο Γρηγόρης Λαμπράκης, και έπραττε όσα δείχνει το υλικό που παραθέτουμε, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, θα είχε σοβαρό πρόβλημα και για τον «φασιστικό» χαιρετισμό και για το σύνθημα Heil Hitler...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: