25.5.13

Την απαγωγή του περιγράφει καρέ-καρέ ο Π. Παναγόπουλος (βίντεο)...

Για τις στιγμές της απαγωγής του από άγνωστους δράστες μίλησε έπειτα από τέσσερα χρόνια ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος.
Περιέγραψε για πρώτη φορά για τις λεπτομέρειες της απαγωγής και μίλησε για τις οκτώ ημέρες που πέρασε στα χέρια των κακοποιών, οι οποίοι τον κρατούσαν αλυσοδεμένο σε...
μια νεοανεγειρόμενη οικοδομή στον Υμηττό.

«Παρουσιάστηκαν τρεις ένοπλοι, μαυροφορεμένοι από πάνω μέχρι κάτω, με κουκούλες και υποχρέωσαν εμένα και τον οδηγό μου να βγούμε από το αυτοκίνητο, σπάζοντας το τζάμι. Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς, έγιναν όλα με αστραπιαία ταχύτητα», ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος που σημείωσε πως ήταν αρκετά καλά οργανωμένη η επιχείρηση της απαγωγής: «Ήταν μεθοδικοί και ότι έκαναν, μπορώ να πω ότι το έκαναν με απόλυτο συντονισμό».

Ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε στον Alpha πως μπορούσε να καταλαβαίνει τις ώρες που περνούσαν, από την τηλεόραση που είχαν ανοιχτή οι απαγωγείς του, στο χώρο όπου τον κρατούσαν. Όπως σημείωσε, κοιμόταν σε ένα ράτζο με αρκετές κουβέρτες για το κρύο, ενώ η μοναδική τουαλέτα που υπήρχε ήταν μια χημική, η οποία βρισκόταν στο ένα μέτρο από το κρεββάτι, στην οποία πήγαινε δεμένος με την αλυσίδα που τον κρατούσε στο κρεββάτι.

Όπως αποκάλυψε, τις οκτώ ημέρες της απαγωγής φοβόταν πως οι απαγωγείς του στο τέλος θα τον σκότωναν, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο της συζύγου του, η οποία κατάφερε να διαπραγματευτεί με τους απαγωγείς και να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αυτή υπόθεση.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως όταν οι δράστες παρέλαβαν τα λύτρα, ο αρχηγεύων της παρέας του είπε: «Κύριε Παναγόπουλε η γυναίκα σας παλικάρι. Όλα πήγαν καλά. Αν και της είπαμε ότι θα σας ελευθερώσουμε μέσα σε 24 ώρες θα το κάνουμε μέσα στη νύχτα»...
Klik VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: