28.5.13

Στον Σκορπιό το νέο αφεντικό...



Με αεροσκάφος στο Ακτιο και από εκεί με ελικόπτερο στο θρυλικό νησί έφτασε μαζί με την κόρη του, ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ενώ είχε και συνάντηση με τον δήμαρχο Λευκάδας Κώστα Αραβανή.

Οπως σημείωσε ο...
κ. Αραβανής, ο Ρώσος μεγιστάνας δήλωσε ενθουσιασμένος με το νησί, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και η κόρη του το αγάπησαν από την πρώτη στιγμή και σκοπεύουν να σεβαστούν την ιστορία του και το περιβάλλον.

Την παράσταση έκλεψε η πανέμορφη κόρη του Ρώσου ολιγάρχη. Χαμογελαστή, σεμνή και φιλόξενη συνομίλησε με το δήμαρχο Λευκάδας και τον αντιδήμαρχο Ελλομμένου, Γιάννη Καρτάνο.

Ο δήμαρχος Λευκάδας μίλησε γι αυτή τη πρώτη συνάντηση στο lefkadapress: " Τις τελευταίες ημέρες συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους της οικογένειας οι οποίοι μας προσκάλεσαν να βρεθούμε στο Σκορπιό κατά την άφιξη του κ. Ριμπολόβλεφ και της κόρης του. Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που οι νέοι ιδιοκτήτες στις πρώτες συνομιλίες που είχαμε μαζί τους δείχνουν ότι γνωρίζουν καλά την ιστορία αυτού του νησιού και τη σημασία της για την περιοχή. Έδειξαν δε ότι η πρόθεσή τους είναι ο Σκορπιός να γίνει ησυχαστήριο γι αυτούς, την οικογένεια και τους φίλους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: