23.5.13

Ο Διώτης, που έγινε … «Διώτης τους»...




Στην αντεπίθεση περνά το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Και όταν στο ΠΑΣΟΚ λέμε «αντεπίθεση» το τελευταίο διάστημα, εννοούμε...
  ασφαλώς «επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ».
Την στρατηγική του κόμματος, υιοθέτησε ασφαλώς και η υπερδραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. «Το διαβιβαστικό έγγραφο του Γαλλικού Υπουργείου Οικονομικών του Σεπτεμβρίου 2010 που συνόδευε το cd της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ και παραλήφθηκε προσωπικά από τον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Καμία ανάμειξη δεν υπάρχει στον όνομα του Β. Βενιζέλου. Ο Διώτης το χειρίστηκε το θέμα με Β. Βενιζέλο, ο Διώτης είπε στον Β. Βενιζέλο ότι είναι παράνομο προϊόν, και με τον Διώτη συνεργάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για να χτυπήσει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στήνοντας μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία», υποστηρίζει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η κ.Αλ Σάλεχ.

Προκαλεί μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ, «αντί να κατασκευάζει συνεχώς ψευτοειδήσεις για να πλήξει τον Β.Βενιζέλο», να δώσει τις δικές του εξηγήσεις, για το πότε πήρε τη λίστα και από ποιον.

«Τρία στικάκια είχε ο Διώτης τους. Τι γίνεται με αυτά;», αναρωτιέται.

Ο Neo, πάλι, αναρωτιέται από πότε ο κ.Διώτης έγινε «Διώτης τους», δεδομένου ότι μια χαρά συνεργάστηκε με την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό είναι μάλλον λεπτομέρεια…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: