23.5.13

Προκλητική επίθεση της "Χρυσής Αυγής" στην Στάη...


Την αποκαλεί "κότα", ενώ κατηγορεί την ΕΡΤ για παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού...
Με χονδροειδείς και προσβλητικές εκφράσεις η "Χρυσή Αυγή" επιτίθεται στην Έλλη Στάη, με αφορμή την...
κριτική της δημοσιογράφου προς την παράταξη.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Χρυσή Αυγή αποκαλεί την κ. Στάη (και όχι μόνο) «κότα» ενώ κατηγορεί την ΕΡΤ για παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τα όσα δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της παράταξης:

«Το βράδυ της Δευτέρας το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη, για μια ακόμη φορά ξεχείλισε από τον βόθρο της παραπληροφόρησης και της εμπάθειας. Η μπεμπεκίζουσα (παρότι κοντεύει τα 60) Στάη με απέριττο θράσος και αναίδεια «ανέλυε» την... απρεπή συμπεριφορά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μιλούσε για "νεοναζιστική" ακροδεξιά και φυσικά σε μια αποθέωση της «δημοκρατικής υποκρισίας», δεν κάλεσε (ως συνήθως) κάποιον εκπρόσωπό μας, για το αυτονόητο, να ακουστεί δηλαδή και η άποψή μας. Αντιθέτως, κάλεσε και «ενισχύσεις», προκειμένου να διοχετευθεί ακόμη περισσότερο μίσος και χολή εναντίον όχι μόνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά και εις βάρος του παραπάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες που, αποδεδειγμένα, εμπιστεύονται, στηρίζουν και ενισχύουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Οι ενισχύσεις, λοιπόν, ήρθαν στο πρόσωπο της δημοσιογράφου Μαριάννας Πυργιώτη (άλλη και αυτή...).

Κατακρεουργώντας κάθε έννοια πλουραλισμού οι δυο κυράτσες έκαναν ανταλλαγή υποτιμητικών και υβριστικών σχολίων για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σχόλια που δεν έκαναν ποτέ για την κωλοτούμπα του Σαμαρά, την συσσώρευση κλεφτών και απατεώνων στο ΠΑΣΟΚ, την αλλοπρόσαλλη στάση των κομμάτων της αριστεράς.

«Κότες», όχι μόνο οι εν λόγω κυρίες αλλά όλο το υπαλληλικό δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ, το οποίο ξέρει να απεργεί μόνο για τα συντεχνιακά του δικαιώματα και όχι να παρουσιάζει όλες τις απόψεις. Η σταφιδιασμένη Στάη, αλλά και τα υπόλοιπα καθεστωτικά φερέφωνα της κρατικής τηλεόρασης, θα έπρεπε αν δεν σέβονται τον εαυτό τους και την (υποτιθέμενη) υπόληψή τους να σεβαστούν τουλάχιστον τους Ελληνες φορολογούμενους οι οποίοι πληρώνουν από το υστέρημά τους για να έχουν αντικειμενική και ισότιμη πληροφόρηση και όχι ένα δίκτυο προπαγάνδας εναντίον ενός και μόνο κόμματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: