31.5.13

Νέος ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων ο Χαράλαμπος Τσαβδάρης ...


Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, νέος Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του Υπουργείου αναλαμβάνει o κ. Χαράλαμπος Τσαβδάρης του Κωνσταντίνου.
Ο νέος επικεφαλής της ΓΓΠΣ είναι στο...
επάγγελμα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος σε Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Έχει πολυετή εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στη διοίκηση πολύπλοκων και μεγάλου μεγέθους έργων πληροφορικής. Εξειδικεύεται σε θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αναδιοργάνωσης διαδικασιών και διαλειτουργικότητας.
Έχει εργαστεί σε πλήθος έργων πληροφορικής στην Ελλάδα για φορείς όπως το ΙΚΑ, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση" και το Υπουργείο Εργασίας.
Επίσης, έχει εργαστεί σε έργα στο εξωτερικό, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στην Ανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, που αφορούν την προμήθεια και εγκατάσταση μεγάλων συστημάτων, την παρακολούθηση και έλεγχο έργων πληροφορικής.
Είναι παντρεμένος κι έχει μια κόρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: