26.5.13

Ερωτική δίνη στο τρίγωνο του Μονακό...


Hταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει ένα νέο σκάνδαλο γι' αυτό το ζευγάρι. Εκείνος περιζήτητος εργένης και -κατά γενική ομολογία- γυναικάς που φαίνεται ότι παντρεύτηκε για να ικανοποιήσει τους γαλαζοαίματους Μονεγάσκους, και εκείνη μια Νοτιοαφρικανή καλλονή «θλιμμένη πριγκίπισσα» και Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια που όλοι πίστευαν ότι...


ετοιμαζόταν να το «σκάσει» πριν από τον πριγκιπικό γάμο.

Τη φημολογία που οργιάζει το τελευταίο διάστημα περί απιστίας της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό ήρθαν να κορυφώσουν φωτογραφίες που μάλλον επιβεβαιώνουν το ερωτικό τρίγωνο απεικονίζοντας την πριγκίπισσα με ένα τρίτο πρόσωπο, τον παίκτη του ράγκμπι Μπάιρον Κέλεχερ.

Πόσο ψύχραιμα θα αντιδράσει άραγε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος έχει απαντήσει με μηνύσεις σε παλιότερα «ροζ» δημοσιεύματα;

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την πριγκίπισσα με τον Νεοζηλανδό ραγκμπίστα να παρακολουθούν έναν αγώνα τένις στο Μόντε Κάρλο. Μάλιστα τα δημοσιεύματα θέλουν τον φερόμενο ως εραστή της Σαρλίν, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος και στον γάμο της με τον Αλβέρτο πριν από δύο χρόνια, να είναι το πρόσωπο που τη συνόδευσε πριν από μερικές εβδομάδες στο ταξίδι της στην πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική.

Η πριγκίπισσα προτίμησε να πάει εκεί -υποτίθεται για έναν φιλανθρωπικό σκοπό- παρά να συνοδεύσει τον σύζυγό της στο Αμστερνταμ, στη στέψη του νέου Ολλανδού βασιλιά, Βίλεμ Αλεξάντερ, που ήταν και το πιο σημαντικό ραντεβού της χρονιάς για τους απανταχού γαλαζοαίματους.

Πάντως, σε μια προσπάθεια να κλείσει τα στόματα που κάνουν λόγο για... πριγκιπικό κέρατο, ο Αλβέρτος έσπευσε να κάνει μια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του στο πλευρό του.

Σε μια ημερήσια εκδρομή στην Κορσική το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αυτήν την εβδομάδα χαμογελώντας, ενώ πολλοί έγραψαν ότι το παγωμένο χαμόγελο στα χείλη της Σαρλίν δεν κατάφερε να πείσει ότι το ζευγάρι δεν είναι στα μαχαίρια.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος ασχολείται με τον δυστυχισμένο γάμο του Αλβέρτου και της Σαρλίν.

Την εβδομάδα πριν από τον κόστους 50 εκατ. δολαρίων βασιλικό γάμο, το παλάτι αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες που οργίαζαν, αποδίδοντάς τις σε ζήλια, ότι παραμονές της τελετής η Σαρλίν επιχείρησε να «δραπετεύσει» από το Μονακό, μέχρι να τη σταματήσουν στο αεροδρόμιο αξιωματούχοι του πριγκιπάτου.

Σύμφωνα με τη γαλλική εβδομαδιαία εφημερίδα «L' Express», η αστυνομία του Μονακό τη σταμάτησε στο αεροδρόμιο Cote d' Azur της Νίκαιας, της κατάσχεσε το διαβατήριο και χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον πρίγκιπα Αλβέρτο και αξιωματούχους για να την πείσουν να μείνει στο πλευρό του.

Οι περιπέτειες του Αλβέρτου

Μάλιστα η προσπάθεια φυγής της Σαρλίν ακολούθησε δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αλβέρτο να είναι πατέρας ενός εξώγαμου παιδιού. Στο παρελθόν ο πρίγκιπας είχε παραδεχθεί ότι είναι πατέρας δύο άλλων εκτός γάμου παιδιών, τα οποία γι' αυτόν τον λόγο δεν θεωρούνται διάδοχοι.

Το 2005 ομολόγησε ότι δύο χρόνια νωρίτερα απέκτησε έναν γιο με την τογκολέζικης καταγωγής Γαλλίδα αεροσυνοδό της Air France, Νικόλ Κοστ, ενώ το 2006 και κατόπιν εξετάσεων DNA που έγιναν παραδέχθηκε ότι είναι ο πατέρας της κόρης της Ταμάρα Ρότολο από την Καλιφόρνια, με την οποία είχε συνευρεθεί ερωτικά το 1991.

Ακόμα και τα δάκρυα της Σαρλίν στον γάμο της με τον Αλβέρτο έγιναν αντικείμενο συζήτησης στον Τύπο που εκτιμούσε ότι δεν ήταν δάκρυα χαράς, όπως στις περισσότερες νύφες, αλλά θλίψης. Και ο μήνας του μέλιτος του ζευγαριού στη γενέτειρα της νύφης μόνο ρόδινος δεν ήταν, αφού πολλές ήταν οι διεθνείς εφημερίδες που μετέδωσαν την πληροφορία ότι οι νεόνυμφοι όχι μόνο δεν έμεναν μαζί αλλά τα ξενοδοχεία τους βρίσκονταν σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων το ένα από το άλλο.

Και πριν ξεκινήσει σχέση με την πρώην κολυμβήτρια ο Αλβέρτος ήταν στο στόχαστρο του Τύπου που τον χαρακτήριζε από αθεράπευτο εργένη μέχρι ομοφυλόφιλο, επειδή δεν είχε παντρευτεί.

Ο πρίγκιπας είχε απαντήσει με αγωγές εναντίον εντύπων που ασχολούνταν με την προσωπική του ζωή και τον εμφάνισαν ζευγάρι με διάφορες γυναίκες. Και μετά τον γάμο του οι Μονεγάσκοι ανησυχούσαν γιατί δεν τους έχει χαρίσει ακόμα διάδοχο και τα γαλλικά ταμπλόιντ που επικαλούνταν πηγές από το πριγκιπάτο έγραφαν ότι «αυτό που προέχει τώρα είναι το Μονακό να αποκτήσει διάδοχο, με κάθε τρόπο».

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Γυναικάς και πρώην σύντροφος πορνοστάρ

Ο φερόμενος ως εραστής της πριγκίπισσας Σαρλίν Μπάιρον Κέλεχερ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα μέσα ενημέρωσης με την ερωτική του ζωή και μόνο... «ευγενής» δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Και αυτό γιατί εκτός από τις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις του, ο αρρενωπός Νεοζηλανδός παίκτης του ράγκμπι είναι γνωστός και για το ειδύλλιό του με μια... πορνοστάρ! Και όχι με κάποια τυχαία, αλλά με τη Φιλιππινέζα Καϊλανί Λέι (όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της χορεύτριας και σταρ ερωτικών ταινιών Ασλεϊ Σπόλντινγκ), η οποία έχει βραβευθεί για την «ερμηνεία» της σε ταινίες ακατάλληλες για ανηλίκους και με την οποία διατηρούσε δεσμό από το 2005 έως το 2006.

Εχει αδυναμία στο ωραίο φύλο

Μάλιστα, η μεγάλη λίστα κατακτήσεων και η αδυναμία του μυώδους και γοητευτικού παίκτη του ράγκμπι είναι γνωστές. Χαρακτηριστικά ένας πρώην συμπαίκτης του, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν γνωρίζει αν αληθεύουν οι φήμες για τη σχέση του με την πριγκίπισσα του Μονακό, απάντησε. «Δεν θα με εξέπληττε. Αν υπάρχει κάποιος που έχει ταλέντο στο να γνωρίζει γυναίκες, θα ήταν αυτός».

Ο καλλίγραμμος 36χρονος Κέλεχερ, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους πιο σέξι αθλητές του ράγκμπι παγκοσμίως, είναι εδώ και αρκετά χρόνια στενός φίλος της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό. Είχε παρευρεθεί στον γάμο του ζευγαριού το 2011 και πέρασε μαζί τους κάποιες ημέρες στις διακοπές τους στην Ακτή Αμάλφι, στην Ιταλία, πέρυσι, ενώ η 35χρονη Σαρλίν του έχει αναθέσει τον ρόλο του πρεσβευτή επί των αθλητικών δράσεων του φιλανθρωπικού ιδρύματός της «Σαρλίν του Μονακό».

Ο δημοφιλής αθλητής είτε με δική του πρωτοβουλία είτε μαζί με την ομάδα του είτε με το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό έχει εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις για καλό σκοπό και έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές αθλητικές δραστηριότητες.

Οπως αναφέρει και ο ίδιος ο γεννηθείς στο Ντιούντιν της Νέας Ζηλανδίας Κέλεχερ στο σύντομο βιογραφικό που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, το ράγκμπι, δημοφιλές άθλημα στην πατρίδα του, τον είχε κερδίσει από πολύ μικρή ηλικία.

Παρά την αγάπη του για την πατρίδα του και την ομάδα του All Blacks στη Νέα Ζηλανδία, μετακόμισε στη Γαλλία όπου πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Τουλούζης, με την οποία αναδείχθηκε το 2008 πρωταθλητής Γαλλίας και το 2010 πρωταθλητής Ευρώπης.
Μάλιστα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας ο Κέλεχερ, ο οποίος του χρόνου θα μετακομίσει στο Παρίσι για να φορέσει τη φανέλα της Stade Francais, απαθανατίστηκε να χορεύει... χάκα, τον παραδοσιακό χορό των μαορί πάνω στο πούλμαν της ομάδας του εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών των οπαδών...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: