13.5.13

Ρουπακιώτης-Σαμαράς, ούτε κουβέντα...





Το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου δεν έχει τελειώσει για την κυβέρνηση και, με δεδομένη την επιμονή ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να ψηφιστεί, όλα δείχνουν ότι...
θα απασχολήσει το Μαξίμου και αυτή την εβδομάδα.

Πάντως, χθες, με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984», ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς ότι… δεν μιλιέται με τον Αντώνη Σαμαρά. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο Ρουπακιώτης επισήμανε: «Ουδείς επικοινώνησε μαζί μου, ουδείς μου τηλεφώνησε, ουδείς παρατήρησε, ουδείς διαμαρτυρήθηκε. Μόνο μέσω του φίλου υφυπουργού -τον οποίο ευχαριστώ για την συνεργασία στην σύνταξη αυτού του νομοσχεδίου-, του υφυπουργού, κ. Καραγκούνη, υπήρξε ένταση να ετοιμαστεί το νομοσχέδιο το γρηγορότερο».
Επίσης, δεν παρέλειψε, δια της… σιωπής, να επιβεβαιώσει πως το Μαξίμου του διεμήνυσε το «μπλόκο» στο νομοσχέδιο μέσω του υφυπουργού του. Ερωτηθείς σχετικά, δεν διέψευσε τις πληροφορίες και απλώς παρακάλεσε τον δημοσιογράφο να… μην επιμείνει στην ερώτηση. «Θα παρακαλέσω ως προς τη διαδικασία να μην συνεχίσουμε», περιορίστηκε να πει και μετά… πέρασε σε άλλο θέμα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: