22.5.13

Διακόπηκε η δίκη Ψωμιάδη...



Ξεκίνησε τυπικά αλλά διέκοψε για τις 30 Μαϊου η δίκη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης ύψους 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ την ώρα που...
υπάρχει ο κίνδυνος-όπως έχει αναφερθεί εκτενώς με δημοσιεύματά της η Ελευθεροτυπία- να αποφύγουν οι κατηγορούμενοι την ποινική τιμωρία εξαιτίας ευνοϊκής τροπολογίας, που καθορίζει την εκκαθάριση των ΠΑΕ από 30 σε 3 μήνες.



Στο δικαστήριο προσήλθαν την Τετάρτη οι κατηγορούμενοι Μάκης Ψωμιάδης και Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου ενώ απόν ήταν ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιώτη, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από συνηγόρους. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ μέσω του συνηγόρου του ζήτησε την αναβολή της υπόθεσης λόγω απουσίας δύο εκ των συνηγόρων του, αίτημα που δεν έγινε δεκτό με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει τη διαδικασία.

Σε δημοσιεύματά της τις τελευταίες ημέρες η Ελευθεροτυπία έχει επισημάνει τον κίνδυνο να βγουν ευνοημένοι οι κατηγορούμενοι για την υπεξαίρεση, από την τροπολογία που κατατέθηκε πρόσφατα και καθορίζει την εκκαθάρισή τους από 30 σε 3 μήνες.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: